reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja postanowiłam dzisiaj wypróbować chustowe wiązanie na plecach. Obejrzałam filmik Wiązanie chusty - prosty plecak | wideo Pani kładzie chustę na krzesełku, sadza dziewczynkę, odwraca się tyłem i dziewczynkę bierze na plecy razem z chustą. Super! Rozłożyłam chustę na sofie, posadziłam Adama... a Adam bach na plecy i się turla po chuście i rechocze. Już widzę co by było jakbym go posadziła na krzesełku ;) W końcu mi się udało go jakoś wciągnąć na plecy i zamotać, ale już po chwili zaczął się kręcić i wyrażać niezadowolenie z uwięzienia. Więc chusta się nam już raczej nie przyda :(

reklama
blu wyobrazilam sobie tą sytuacje i smiac mi sie chce, ale z moim byloby pdobnie on strasznie nie lubi byc uwieziony, dlatego nie cierpial chodzika, chustawki tez nie lubi, moja siotra ma chustawke i jak u nich bylismy to jej corka sie w tym chusta i zadowolona a Krzycho zaczyna marudzic i trzeba go stamtą wyciągac, on za to lubi bujac Anielke, jak na faceta przystalo :-)

mysza całus dla Frania:*
marti pamietamy!

Dziewczyny dzięki bardzo za kciukasy za M - wyników nie ma jescze z dziś, ale mówi, że jeden pewnie zaliczył a drugi nie...My dziś cały dzień u rodziców moich spędzilismy, fajnie było, ale nie ma bardzo o czym pisaćbo tak tylko sobie siedzielismy przed tv i gadaliśmy o wszystkim i o niczym;-)
Miłego wieczorku:-)

Mysza buziaki dla Frania!!
MAdzia Oleńka też tak robi i się cieszy przy tym bardzo. Ale to wstrzymywanie oddechu to tak na sekundkę. To wygląda bardziej jakby wąchała albo chciała połknąć tą pieluszkę:)

No o to mi chodzi,nie ze wogóle nie oddycha,ale jakby coś wąchał,tylka sekunda trwa brak oddechu:)

witajcie wieczorową porą:-)
Tak czytałam na raty i pozapominałam co komu napisać chciałam:-(
Marti pewnie ,że pamiętamy. Fajnie ,że jesteś. A ząbki pewnie lada dzień się pojawią- no ale na pewno się o tym myśli.

N&h gratulacje ząbka- nareszcie. Teraz to już pójdą hurtowo:-) i oby bezboleśnie bo limit bólu wyczerpany dla Tego egzemplarza:-)

Oj dentysta to i mnie czeka. Muszę się zmobilizować. Ale zawsze jakąś wymówkę znajdę.

ja mam dwojke robic wiec obawiam sie bolu ale zastrzyku boje sie bardziej, wiec sprobuje bez znieczulenia;-)

n&h no zapomnialabym a wy juz uzebieni! gratki!!!!:-)

pawelek ma dramat, ledwo oddycha przez ten katar, co to bedzie w nocy, i strasznie marudny:-(
teraz babcia wziela go uspac:tak:

karalajna ja mam dwójkę i siódemkę - ona najprawdopodobniej do usunięcia ale zobaczymy co powie pan doktor.

blu ja też próbowałam tak Polę omotać ale była awantura, ale postanowiłam próbować jeszcze na wiosnę zobaczymy może się uda :)

Hejka!;-)

My dziś dzień spędziliśmy u teściów. Obiadek był pyszny, wesoło było tylko brat M jakiś gburowaty był ale temu jak wejdzie coś do tyłka to nie wiadomo o co chodzi, no nic trudno. Ogólnie dzień zaliczamy do udanych.:tak:
Co do fryzjera, to u nas temat na czasie bo jutro jesteśmy umówieni, to już trzecie cięcie Marcelka, jakbym słuchała tych przesądów to moje dziecko nic by na oczy już nie widziało;-)

Marciaa Kochana pochwal się co kupiłaś.:tak:
Marti Witaj, o ząbki się nie martw. Wyjdą na pewno!
Mysza Buziole dla Frania!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry