reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dzięki dziewczyny, wiem że to nie ten wątek ale jestem bardzo zadowolona, cena rewelacyjna, no ale siedzenie, obserwowanie to podstawa.

polusia super sukieneczki :) będzie ślicznie wyglądała:) u mnie królują tylko spodnie hehe :)

No i byłyśmy u lekarza,całe szczęście oskrzela czyste,lekka infekcja gardła,ale wzięłam zwolnienie do końca tygodnia, więc sobie posiedzimy, nie mogę dopuścić by mi się rozłożyła na swoje najważniejsze urodziny:)
polka-ale masz cudne dzieciaczki tylko pogratulować że tak je wychowałaś wychowujesz
e-kord-3mam kciuki by wszystko było dobrze
yra,polusia- ubranka cudeńka:)

No Kobitki udane zakupy:) super !!! Ja dziś robiłam porządek w szafie i wiecie co Franek ma 12par jeansów chyba przegiełam :) hi hi

Kurde czuje się o niebo lepiej ale M.dał mi zakaz prac domowych :) no i leżę jak leniuszek.
Dzieciaki śpią. Jaaaaaaaka cisza :) kocham ich ale jak mogę odpocząć to jestem wdzięczna że natura nam dała sen :)

No a w ogóle nici z balu :( dooopa :( T.nie chce zostać z dziecmi i Sz.też :( shit a miało być tak pięknie!!!

widzę że szalejecie z zakupami :-)
yra, doskonała cena!
polusia, sukienka w grochy przesłodka!

ja na razie w sukienki nie ubieram, chociaz Ol ma kilka pięknych i pewnie niedługo będą za małe :baffled: no ale jak na sukienkę, to nie może raczkować i sie wywala na buzię :dry: wiec chodzi chłopczyca w spodniach ;-)

a ja siedzę sobie z termoforem i jest ok :-)

byliśmy zamówic tort (bedzie z Hello Kitty, bo juz kupiłam zastawę w ten deseń i obrus ;-) ) i powiem Ci Frotka, że spokojnie możesz startować w konkury z zawodowym cukiernikiem!! :-) może zmień zawód? :-)

potem poszliśmy do znajomych, żeby się dziewczyny- koleżanki pobawiły.

Kurde czuje się o niebo lepiej ale M.dał mi zakaz prac domowych :) no i leżę jak leniuszek.
Dzieciaki śpią. Jaaaaaaaka cisza :) kocham ich ale jak mogę odpocząć to jestem wdzięczna że natura nam dała sen :)

leniu****! :-)
ten moment jest najlepszy :-)

reklama
polka_84 szybkiego powrotu do zdrówka życze :tak: gratuluje dzieciaczków widać że super je wychowujesz

marti8 zdrówka dla Gabrysi oby szybko jej przeszło i w roczek weszła zdrowiutka :tak:

frotka 74 zdrówka dla Milusi :tak: u nas też katar już 5 dzień, frida w ciągłym użytku

Mój smyk dalej zasmarkany :-( i mega marudny. Dzisiaj łapaliśmy z rana mocz na posiew więc musiałam ją obudzić i potem sie na mnie odgrywała za skrócenie snu :tak:
Teraz poszła już spać ale cosik popłakuje ehhh chyba koniec siedzenia przy kompie.
Spokojnych snów życze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry