reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie Kochani:)

Nocka ok,Bartus przed 4 obudził sie na mleko ale ładnie ostatnio mi chodzi spac o 20.30,tylko tesciówka impre sobie zrobiła i Bartus sie przebudzał z płaczem.Wstalismy o 8 i z Bartusia to maruda jest,tylko u mamusi chce byc.My jestesmy po sniadanku dopijam juz kawke.Za tydz bedzie juz mój M na 2 tyg ale sie ciesze:)

Moni,marti zdrówka dla córeczek!!!
yra,polusia super zakupy:)

Miłego dnia:)

reklama
Aloha Marcówki !

Słonko pięknie świeci ! cieplutki dzień się zapowiada :)))) Dopijam coffee i szybciutko ubieram siebie oraz Niniego i w park :D

Mały Miś ma zajawkę na kabelki - co rano robi przegląd pudełka z ładowarkami, discmanami itd

zaraz wracam ...

Polka dalej mozna głosować bo wygra jedna osoba którą wybierze jury.Przejrzałam inne zdjęcia i raczej nie mamy szans na ich dogonienie.
Carolcia i Frotka glosiki oddane. Zreszta codziennie glosuje na Was :-)

skad Wy wiecie o tych wszystkich konkursach, a Myszowata o probkach?

u nas dzisiejsza noc do dupy. nie chcial mi jesc , bo jego mleko mialo inny smak. robilam pol na pol ze starym. jakos na spiocha mu dawalam...
ale dzisiaj kaszke na nowym zjadl bez szemrania.

hejka

u nas nocka kiepska ale czekam az mały sie obudzi i mykamy do multikina na Poznanskie spotkanie BB :-)
cos nie moge sie tu wdrążyć ...
a wieczorkiem dopieszczanie pracy i koniec uf

dzień dobry

moni, marti, frotka zdrowka dla dziewczyn :)

U nas noc rewelacja jeśli chodzi o Franka, ja tylko nie mogłam spać bo taki kaszel mam że aż 3razy zwymiotowałam :(
A wiecie co robiłam w nocy przeczytałam w archiwum, "wieści z porodówki", "gratulacje" i cofnęłam się w głównym wątku hen hen w czasy :) kiedy byłyśmy w dwupaku :) ale lektura szok !!! A i popłakałam się ze wzruszenia...

Miłego dnia życzę:)

polka zdrówka życzę :)

myszowata co ci się śniło? dobre rzeczy czy złe :) mam nadzieję że nie koszmar z moją osobą w tle :)

a my dziś z sąsiadką idziemy oglądać kojec dla tych psów co mamy problem a wieczorem do weterynarza który wystawi nam opinię że te psy stwarzają niebezpieczeństwo dla nas. zobaczymy co będzie dalej.

moja Pola poszła jednak spać- jakaś taka nie ciekawa jest :( mam nadzieję że to tylko zęby a nie znowu cóś. wiecie chciałam z małą jechać do sklepu samochodem i poszłam montować do samochodu nowy fotelik i wiecie zwątpiłam:( nie mogę sobie dać sama z tym radę - poczekam na M

lecę piec ciasto z owocami - ktoś się pisze :)

reklama
witajcie

faktycznie pogoda swietnie wyglada ale wiatrzysko ze hoho, my dzis zmieniamy i nie bylismy na spacerze rano bo cwaniak usypia na nim momentalnie, i sprobujemy uspac go wczesniej w domku, potem obiad i pozniej wyjdziemy, bo przez to jego dlugie spanie w dzien to zasnal wczoraj przed 23:szok:, a obiad byl o 17 i za wiele zniego nie zjadl...

teraz dostal mleczko i mam nadzieje ze do 13 spanko bedzie:tak:;-)

polka zdrowiej kochana, kaszel jest fatalny, ja odpukac zdrowa ale pawelek ma takie gile w nosie ze szok,a sprobowac mu go oczyscic chociazby chustka ech szkoda zachodu bo tak sie wyrywa i drze ze szok

milego dnia bo juz leciec do niego musze, lobuz:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry