reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej dziewczyny.

dzisiaj troche stresujacy dzien sie zapowiada, bo zaczynam pakowac rzeczy.
Maz planuje juz dzisiaj tam spac. Ciekawe czy sie uda wszystko przewiezc... ha...

w sumie na dwa samochody bedziemy wozic. Tesciowa sie zaoferowala. :-) a ona ma combi , takze lodowke i wieksze rzeczy do niej :-)

Monika super!! Tak jak dziewczyny piszą na swoim jednak najlepiej :)

polka zdrówka!!!! Wam wszystkim!

Natalka już też wstaje pięknie z podłogi pupa w górę i dalej idzie :) i dzwiga wielkie rzeczy!! wczoraj pufe przyciągnęła weszła na nią i grzebała w taty narzędziach :D cwaniara :) A kochany braciszek nauczył ją strzelać i przy tym wydaje dźwięki :) a my z mężem uwijamy się ze śmiechu :)

ccaroline85 a to spryciula jedna :-):-):-D:-D
Mojemu Błażejkowi ani się śni chodzenie, tzn czasami pochodzi troche ale tylko za rączki wie jednak że jak pacnie na kolana to szybciej dotrze do celu:-p

Witam!
My zaraz zbieramy się do domku. Strasznie wieje i nie wiem jak dotrzemy z Olą do auta,chyba nam głowy urwie:( Noc dziś straszna u nas. Ola źle spała, nie wiem czemu. Poza tym wyszła jej jakaś wysypka na policzkach, szyjce, za uszami i troszkę na rączkach. Matko od czego to może być?? Ostatnio zjadła jajecznice z żółtka ale zostawiłam jej trochę białka, może danonek, może mleko krowie. Ale to wszystko już jadła wcześniej i nic nie było. Dziewczyny co myślicie? Iść do lekarza? Dodam, że chyba ją to swędzi.
Monia trzymam kciuki!
E-kord buziaki dla Twojego maluszka.
Miłego dnia!

Witam!
My zaraz zbieramy się do domku. Strasznie wieje i nie wiem jak dotrzemy z Olą do auta,chyba nam głowy urwie:( Noc dziś straszna u nas. Ola źle spała, nie wiem czemu. Poza tym wyszła jej jakaś wysypka na policzkach, szyjce, za uszami i troszkę na rączkach. Matko od czego to może być?? Ostatnio zjadła jajecznice z żółtka ale zostawiłam jej trochę białka, może danonek, może mleko krowie. Ale to wszystko już jadła wcześniej i nic nie było. Dziewczyny co myślicie? Iść do lekarza? Dodam, że chyba ją to swędzi.

u nas też takie coś się pojawiło, lekarz powiedział że alergiczne pewnie , narazie przez 7 dni mamy smarowac kremem Locoid ( na bazie hydrocortisonu) po dwoch smarowaniach wyraznie zanika :)

polusia a Tobie też lekarz przepisuje tabletki tego Isoprinosine?, bo ja mam po pół rozkruszać i rozpuszczac wmalej ilosci wody

Ostatnia edycja:
hello
ja juz po zakupach teraz usypiam mlodego, tzn on rozrabia w lozeczku ani mysli spac ;-)

monia
powodzenia!!

nesiaa
jesli ja swedzi to bym poszla bo to szybko moze nie zniknac samo, oby to nie byla jakas ostra alergia :tak:
a zle spac mogla wlasnie dlatego ze ja swedzialo, jakl pawelek byl wysypany to tez zle sypial...

ide wkleic foty sukienki na ts;-)ale sa takie nieprofesjonalne, nasza przyszla niania mi robila ;-)

u nas też takie coś się pojawiło, lekarz powiedział że alergiczne pewnie , narazie przez 7 dni mamy smarowac kremem Locoid ( na bazie hydrocortisonu) po dwoch smarowaniach wyraznie zanika :)

polusia a Tobie też lekarz przepisuje tabletki tego Isoprinosine?, bo ja mam po pół rozkruszać i rozpuszczac wmalej ilosci wody
tak, tylko Julka miała : 1 całą rano i wieczorem a w południe połowę, natomiast Pola ma w syropie 2x5ml

witam już jestem :)
ale poszalałam w lumpeksie za 40 zł obkupiłam całą rodzinę: teraz się piorą ale jak będę prasowała to zrobię zdjęcia bo kupiłam super ciuszki dla młodej, dla starszej zresztą też :)

neisaa buziak dla Olci *)

Monia trzymam kciuki za przeprowadzkę - witajcie na swoim :)

neskasuper że maluch daje znaki, a tak się martwiłaś a tu wsio ok :)

kochane a ja w biegu w ciągu godziny przygotowałam obiad dla nas i młodej, nastawiłam pranie i sprzątnęłam kuchnię. zaraz młoda wstanie więc będziemy przesadzać kwiaty. M dziś z racji tego że jest piękne słońce pracuje w ogrodzie: kończy kojec Fiony - wysypuje korą aby nie miała błota, kupił antetnę do cyfry + na dwa telewizory - hura w końcu mam kabel w sypialni :):) jeszcze ma taras zamieść jak zdąży :)
lecę bo młoda wstała i daje znaki aby ją wziąść :)

Witajcie!

Nocka bez rewelacji, ale teraz Mlody odsypia, wiec mam troche czasu...Juz biblioteke odwiedzilam, pranie, obiadek, zaraz troche posprzatam...

nesiaa e-kord buziaki dla corek!!!

Monia super, oby wszystko sprawnie poszlo, bez zbednych stresow :-)

nesiaa ja bym przeszla sie do lekarza :tak:

Nesia, ja myślę że jak nie zejdzie do poniedziałku, to możesz się przejść do lekarza. A na razie może odwiedź aptekę, tam ci coś doradzą - np fenistil do smarowania i wapno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry