Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej dziewczyny.
dzisiaj troche stresujacy dzien sie zapowiada, bo zaczynam pakowac rzeczy.
Maz planuje juz dzisiaj tam spac. Ciekawe czy sie uda wszystko przewiezc... ha...
w sumie na dwa samochody bedziemy wozic. Tesciowa sie zaoferowala. :-) a ona ma combi , takze lodowke i wieksze rzeczy do niej :-)
Witam!
My zaraz zbieramy się do domku. Strasznie wieje i nie wiem jak dotrzemy z Olą do auta,chyba nam głowy urwieNoc dziś straszna u nas. Ola źle spała, nie wiem czemu. Poza tym wyszła jej jakaś wysypka na policzkach, szyjce, za uszami i troszkę na rączkach. Matko od czego to może być?? Ostatnio zjadła jajecznice z żółtka ale zostawiłam jej trochę białka, może danonek, może mleko krowie. Ale to wszystko już jadła wcześniej i nic nie było. Dziewczyny co myślicie? Iść do lekarza? Dodam, że chyba ją to swędzi.

tak, tylko Julka miała : 1 całą rano i wieczorem a w południe połowę, natomiast Pola ma w syropie 2x5mlu nas też takie coś się pojawiło, lekarz powiedział że alergiczne pewnie , narazie przez 7 dni mamy smarowac kremem Locoid ( na bazie hydrocortisonu) po dwoch smarowaniach wyraznie zanika
polusia a Tobie też lekarz przepisuje tabletki tego Isoprinosine?, bo ja mam po pół rozkruszać i rozpuszczac wmalej ilosci wody