reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Haha moja też jak mnie widzi przy kompie to nie daje słowa napisać:)
My jesteśmy już w domu. Ola nie śpi od 11. Trochę marudzi ale stwierdziłam, ze jak nie to nie. Muszę trzymać się mocno swoich postanowień, nie denerwować się i nie zmuszać jej do niczego. Dałam jej swój portfel to się zajęła wyciąganiem wizytówek:) Dobrze, ze jeszcze nie chomikuje mamusi banknotów.

reklama
Witajcie wieczornie
nesia, e-kord buziaki dla dziewczynek :-)
Monia powodzenia w przeprowadzce.
neska a jak z płcią? Kolejne usg potwierdziły chłopca? Macie już wybrane imię?
k_aralajna sukienka śliczna :-)
polusia pochwal się zdobyczami, Ty to dzisiaj zrobiłaś 200% normy :-D
Przemek dzisiaj 2 razy spał w dzień, już dawno się to nie zdarzyło. My dzisiaj idziemy do znajomych sąsiadów. Dobrze, że mieszkają pare domów od nas to nawet wężykiem A. dojdzie do domu.

A ja mam do Was pytanie: Ile jeszcze oprócz Przemka jest bezzębnych marcowiątek?

Moje dziecię już śpi, była "wypompowana" :) Nauczyła się schodzić tyłem z kanapy i namiętnie to ćwiczyła całe popołudnie:) Ależ jestem dumna z mojej bystrachy.

nesiaa zdolniacha z Olci rośnie :)

a moje dziecko chodzi co prawda nie samo jeszcze ale z pchaczem i to za jedną rękę - tak na prawdę to widzę że to tylko tak asekurancko niż z potrzeby :) zasuwa ile fabryka dała w tych małych nóżkach :) śmiesznie to wygląda :)
lecę prasować bo mam wielką , ogromną furę :)

ramari tak będzie chłopak :tak::tak:dwóch różnych lekarzy to potwierdziło i będzie miał na imię chyba Emil:-) Szczerze mówią nie wyobrażam sobie już innego imienia ale nie wiem co nam wpadnie do głowy jak go zobaczymy:confused:A poza tym nie chce mi się głowić nad innym imieniem:no::no:

u nas już też imię wybrane :) widzę same chłopaki hehe :)

ja uciekam, moje dziecko śpi, mam dziś lenia, jest mi ze wszystkim coraz ciężej , dobrze, że mam pomoc M. chyba bym wykitowała inaczej.

my bylismy dzis w palmiarni, potem Niko szalał, biegał w koło stołu i sie chichrał głosno...i nakazde moje NIE WOLNA, DZIDZIA TEGO nie moze to też się smiał :-) potem porobiłam porządku w ciuszkach chciałam pare wystawic na allegro i karta mi sie popsuła i nie mogę fotek robic:(
Niko tkai łobuz ze za jedną rękę dosłownie biegnie ..

własnie z Ł. siedzimy i oglądamy spacerówki tzn parasolki i mamy mętlik.

reklama
nesiaa moj Redan tez dzisiaj mial jedna drzemke 10-11.30, i dopiero o 7 padl...ostatnio cos tak mu sie odwidzialo, nie rozumiem jak on nie musi spac...dodam, ze w nocy kiepsko spi, a pobudka o 5-6...no ale Mlody nie jest wlasnie marudny...

Marciaa Redan tez jak tylko powiem nie, to tylko usmiech lobuzerski...ja tez szukam spacerowki juz z miesiac i nic mi sie nie widzi :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry