reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
my bylismy u mojej ciotki, pawelek grzeczniutki wszyscy sie zachwycaja ze takie pogodne dziecko, mielismy isc na spowiedz ale nie zdazylismy, moze uda sie jutro, jutro nauki

pawelek tez jedna drzemka dzis 11.30-13.30 i na razie lazi, zaraz mysle padnie bo juz oczy mu sie zamykaly w aucie

co do spacerowki to ja na razie jeszcze nic nie kupuje, bedziemy korzystac z x-landera i pomyslimy, ja na razie mysle o foteliku ;-)

milego wieczoru

Ja też oglądałam spacerówki i nie mogę się zdecydować.
Moja Olcia też łobuzuje. Myśli tylko co by tu spsocić i patrzy czy ja widzę. Jak jej mówię nie wolno to ma wielką radochę. A jak jej mówię oddaj to mamusi to ucieka i śmieje się w głos. Pewnie myśli sobie "haha zrobiłam matkę w konia":)

Krasnal juz spi,cos sie nie wyspał w dzien chociaz duzo spał.Załozyłam Bartusiowi butki takie do domku na chwile to miał taka radoche ze moze sobie sciagac i ubierac.

Nesia, Polusia brawo dla dziewczynek- zdolniachy:-)
madzia jak Twoja głowa, mam nadzieję, że już nie boli
marciaa Niki to mały rozrabiaka. Ja spacerówki na razie nie kupuję. Mam od Tour 4 z Chicco szeroka i wygodna. Na moje leśne wędrówki w sam raz.

ekord, nesiaa buziaki dla dziewczynek!!!!!!!!!!!

polusia to mala spryciula z Polci :) mój Franko w sumie to teraz nosi pchacze hehe

zdycham kobitki. robie sobie inhalacje tez bo chwilami to juz mi powietrza brak tak sie dusze :(
dzieci lepiej na szczescie!!!

musze Was nadrobic i cos jeszcze napisze!

reklama

Bardzo fajna. Mnie wkurza to, ze te co mi sie widzą nie mają pałaka a Nikodem lubi trzymać na nim ręce
Kolezanki mi polecaja inglesina trip, abc design giro, maclaren to wiadomo...a ja tylko w sumie potrzebuje do galerii i na jakies wypady no i na wakacje wiec nie chce wydawac 600pln...ale kołka musi miec takie jak te co ty pokazałas...mysle o cybexie topaz jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry