reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja tez zmuszona jestem kupic inny wozek bo ten co mam nie miesci mi sie w bagazniku.Do tej pory radzilam sobie bo mialam wozek do fotelika ale teraz zmieniam fotelik to i wozek musze kupic taki do auta.

Hej kochane moje wpadam się przywitać!

Starałam się Was nocami podczytywać ale na pisanie nie było już sił, zresztą teraz też jednym okiem patrzę:eek: Ostatnie 3 dni na pełnych obrotach w związku z pracą. Jutro mamy gości, muszę jeszcze rano wypiek dokończyć, wieczorkiem wstawię przepis bo jest pycha. Przyszły tydzień luźniejszy więc będę zaglądać częściej.:tak:
Polka Powiem Ci kobitko że z Ciebie prawdziwa Matka Polka i do tego mega obrotna, młodziutka, troje dzieci, mega dobre serducho, dom na głowie i jeszcze lada moment do pracy na etat, chylę czoła dziewczyno, no i jeszcze czas na BB:-D Ja też planuję trójkę ale to chyba w nocy już w ogóle spać nie będę. A tak w ogóle Zdrówka.
Marcia Polecam topaz, leciutki, na wypady zakupowe super, jak spotkanko nam się uda to go zapakuję ze sobą to sobie zobaczysz;-)
Myszowata My mamy tego laptopa edu, bo chyba Ty się pytałaś o niego:confused: Marcel go bardzo lubi, dusi sobie i kołysze się w rytm muzyczki ;-) No i fajne głosiki dziecięce są tam ponagrywane. Ups chyba nie w tym wątku co trzeba odpisuje.
Kurczę dziewczyny wiem że miałam coś jeszcze poodpisywać ale pustka w głowie, wwybaczcie, czas spać.
Buziaki dla miesięzniaków.
Aaaa przede wszystkim Monia trzymam kciuki aby teraz się wszystko poukładało, super że na swoim! Spokój psychiczny gwarantowany.:tak:

ajentka buziaczek dla Marcela i dzięki za info o lapku - kupiłam:-)
polka zdrówka!zazdroszczę energii!
polusia fajnie, że M pomógł w prasowanku...u mnie wczoraj porażka...rozumiem, że M musi się uczyć, ale...
Marciaa Franio ma dostać na roczek od dziedków • Peg Perego Pliko Mini Classico Iron 2011 • Electromarket.pl - - Spacerowe • KLIKNIJ • , ale topaz też jest cudny

Witam się niedzielnie! Chyba jestem pierwsza!Franio spał ładnie do 7.20, potem śniadanie i zabawa i teraz drzemka.Jak wstanie i zje drugie śniadanko to ruszamy do moich rodziców.
Miłego dnia:-)

witam i ja

my też mamy dylemat spacerówki, byśmy go nie mieli, no ale jasia spacerówka znów będzie gondolą frania więc trzeba jasiowi coś kupić. no ale my jak zawsze pojedziemy do mama i ja a potem w necie kupimy taniej ten co nam się spodoba :)

u nas nocka średnia, jasiu się budził, ale znam powód, jeśli moje dziecko nie ma 2 drzemek w ciągu dnia to w nocy jest niespokojny i się wybudza.

dla franusia buziaki z okazji miesięcznicy kolejnej :)

Witam!
Ja tylko na sekunde. Olcia śpi a ja gotuję rosół i piekę ciasto. Popołudniu ma wpaść koleżanka z 2 miesiące młodszą Dominisią.
Zobaczymy czy dziewczyny się razem pobawią:)
Franiu buziak od Olci!
Polusia czytałam. Fajna książka:)
Polka ty to jesteś niezniszczalna:P
Miłej niedzieli!

dzień dobry :)
nocka przespana do 7 rano a potem porażka - mała zjadła na śniadanie 50 ml kaszki :( ale teraz dałam serek homo i zjadła go całe pudełeczko więc jest oki.
mam lenia i nic mi się nie chce:( zaraz młoda do spania a potem może jakiś spacerek zaliczymy -zobaczymy jak będzie z pogodą.

Franio buziak od Poli *)

lecę nad jakimś obiadkiem pomyśleć , miłej niedzieli :)

a ja dzis pomimo choroby dom wysprzatalam na tip top, obiad z dwoch dan an dwa dni ugotowalam wiec jutro tylko placki do szkoly popieke. Wypralam i poprasowalam. Bylam na urodzinach T.Przeczytalam lekture z Wiktorem. No i caly dzien uzeralam sie z marudnym Franko bo mu 4 zeby ida na raz. Wiec jestem padnieta a moj M.pyta sie czy cos z siebie wykrzesam wieczorkiem .....mmm no comment :-) litosci nie ma
b
Ideał kobiety :)

Witajcie!!!

Buziaki dla Franka i Marcelka!!!

polka frotka zdroweczka!!!!

A topaz tez mi sie bardzo podoba, ale nie na moja kieszen. Zreszta mam wozek 3 w 1, ale tak jak owlrene, jest duzy i jak wczesniej Mlody byl w foteliku, to rama idealnie wchodzila w bagaznik, a jak zmienilam fotelik, to musze spacerowke cala zabierac ze soba, i jest ciezko to wszystko zmiescic...Dlatego potrzebuje cos lekkiego i malego, tylko na wyjazdy dalsze. Juz wkleilam link w odpowiednim watku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry