reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien Doberek:)

Ja juz po kosciółku babka popilnowała wnuka i miała juz dosyc mówiła ze jak zacznie chodzic to chyba wrotki sobie kupi,bo nie nadązy za nim.Zrobiłam mały zakup dla małego ostatni raz mleko 2 a potem bedziemy 3 pic i kaszke nestle z kakaem kupiłam.Pogoda śliczna ale mrozno,a nocka ok,raz sie zbudził na mleko i spalismy do 8,a wstalismy prawie 8.30 mały był przemoczony.

myszowata,ajentka buziaczki dla waszych małych facecików:)

Miłej niedzieli:)

reklama
myszowata, ajentka buziorki dla chłopaków :*

Na moment wpadłam :) placki pięke. Franko spał bez pobudki do 10.00rano :) z tym że padł późno o 21.00 . Ale ani pół pobudki na picie. Teraz śpi we wózku bo zwymiotowal i wszystko wyprane wietrzy się razem z łożeczkiem na dworze. Męczy nas kaszel strasznie, idę we wtorek na wymaz z gardła u siebie bo ja cały czas mam coś z nim :( na dodatek głowa mi pęka dziś bo mało spalam.

Po południu próbne malowanie twarzy na bal bo strój spidermana zakupiony w ciuszku :) a jutro mam ten dyżur na balu :( jak ja tam 4godziny wytrzymam :( może Pani się zlituje nade mną bo Sz.nie chciała się zamienić bo jej wypadnie dyżur w 2klasie dopiero.

ajentka buziak dla Marcela *)

a my po spacerku - we czwórkę poszliśmy - przyjemnie było :) teraz obiadek a potem będę się byczyć nic nie robię już :)

polka koniecznie zrób ten wymaz, a z balu może jakoś uda się wymiksować abyś nie musiała pilnować dzieciaków - szkoda aby cię bardziej rozłożyło

witam sie i ja:)Oj rozwaliło mnie ale leki mam i pogonie choróbsko.Milenka dzis o 5,30wstała i do 7 była na nóżkach.O 7 wstał synek i tyle marzeń o powrocie do wyka.T siedział do rana nad mapami bo terminy gonią.Milenka dzisiaj wcina szalenie wszystko co dam :)
Madzia my juz na 3 i ta kaszke kupiłam ale nie bardzo jej podchodzi.
Polka podziwiamCie:) ja z dwójką dzieci wymiękam czasami a Ty wszystko zrobisz i to mam wrażenie,że z uśmiechem na buzi:):):)Bańki dobre,niech mąż spróbuje postawić.Zdrówka kochana.

Ajentka buziaczki dla Marcelka:***
Myszowata dla Frania całuski:***
Namawiaja mnie na ciasto musze chyba cos upiec.Miłego dnia dalej:)
Ciekawe jak Moniskabe nasza spała i Pawełek w nowym miejscu:):):)

Ostatnia edycja:
hej
my po obiadku, kosciele i spowiedzi wow
teraz ogladamy skoki i po skokach na spacerek, a potem chcemy z m skoczyc do fashion housa na male zakupki;-) fajnie

myszowata
buziak dla frania!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry