reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No ja jeszcze 2 kupiłam mleka,zapomniałam ze juz w ten wtorek misiek konczy rok,ale to nic raz dwa wypije i następnym razem bedzie 3.Bartus dopiero zaczyna drugą drzemke,mam nadzieje ze do 7,bo pózniej kapiel poprzestawiało mu sie troche.Mam nadzieje ze ta kaszka mu zasmakuje.

Zdróweczka Wam dziewczynki zycze i maluszkom!!!

reklama
Moje złotko też śpi.nie upiekłam nic bo T poszedł po papierosy i kupił jakies ciastka.Wypiłam kawkę przy serialu "na dobre i na złe" teraz czas na inhalacje.

Hej

JA mam jakis dziwny nastroj ehhh...niech ta wiosna juz przyjdzie!

Polka,Frotka zdrowia!!

Moj mały juz spi :) jak to dobrze,teraz mam chwile dla siebie.Od jutra zaczynam sie uczyc na ta cholerna poprawke:) poza tym R jutro dzwoni po robotach mamy 3 wybrane oferty trzymajcie kciuki,zeby cos z tego bylo! Poza tym moi rodzice wracaja niebawem z gor mam nadzieje,ze maja oscypki!

polka trzymam &&&&&&&&&&&&& daj znać po wszystkim :)

mazia za Wasz też trzymam &&&&&&&&&&

dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was ma w domu może azalię ale taką doniczkową nie w ogrodzie? kurcze chciałam sobie kupić a w necie różne rzeczy piszą i nie wiem jak ją hodować

moje dziecko zrobiło godzinny cyrk po drzemce - tak się darła że pasowało ją tylko trzepnąć na rozruch. nerwy takie miałam że mówię Wam , ale wsadziłam do kojca i darła się jakby ją ze skóry darli , potem jak ręką odjął :) teraz się bawi :)

mazia kciuki zacisnięte!
polka za Twoją bratową też! Daj znać co i jak!

A ja już na relaksie...Franio śpi - tak szalał u dziadków, że tylko po powrocie do domku kaszka i lulu:-)M na siatkówce. Sesję zaliczył, więc też w końcu trochę odspanie.
Miłego wieczorku:-)
p.s.dostałam o taty prezent na Walentynki:-D

reklama
My już po odwiedzinach. Oleńka traktowała swoją młodszą koleżankę jak lalkę:) Nawet w pewnym momencie chciała ją ugryźć:P
Marcelek buziak od Olci!
Dziewczyny zdrówka!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry