reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusiu ja tez nie pomogę, nie mam kwitnacych kwiatów w domu.Raz przeprowadzalismy sie zima i wszystkie zielone mi przemarzły.Mam teraz zamiokulkasy ,dracenę i jednego fikusowatego na podłodze niestety.storczyki nie przetrwały zimy.Teraz chce wiosenne zakupic prymulki ,żąkile :)
Kurczę ,że nikt mi prezentu nie zrobi najmniejszego takiego tylko dla mnie.Kwiatków nie liczę.Do domu kupiłam britę a sobie ostatnio koszulę w lidlu.

Ostatnia edycja:
reklama
polusia - niestety u mnie kaktusy usychają ostatnio ;) , nie znam sie na kwiatach ;) jak spotkam kolezankę to ją zapytam ;) pracuje w kwiaciarni, choc ostatnio kazala mi zadko podlewac storczyka - tylko wymoczyc doniczke w wodzi i tak zrobilam i kwiatki opadły po 2 dniach ;))) wiec nie wiem czy jest sens pytac ;)))

ja troche nadrobilam zaleglosci zostaly mi tylko 3 klasy -sprawdziany di sprawdzenia . Jutro mam dyskoteke walentynkowa wiec znowu dlugo w pracy .
narobilam pasztecików w naleśnikach - bedzie na 3 dni na obiad ;) chwile odpoczne od gotowania, choc w sobote moj M zrobil goląbki bez zawijania ;) - uczy sie ostatnio gotowac ;) wiec tez mialam przerwe, a nawet go pochwale zrobil pąćzki ;) - ciasto zrobila za niego maszyna - a on cala recszte ale .... były ;)

Zdrówka -polka.

A i widze ze watek wózkowy był - oj chyba wiekszosc z nas ma ten problem , mi podobaja sie trójkołowce , najlepiej na duzych kolach ale ona zazwyczaj ciezkie ;( a te leciutkie , typu parasolka na małych kołach jakos mi nie wpadaja w oko. Ale trzeba bedzie bo ciezki 3 w 1 mam ale do samochodu i teraz po przeprowadce to troche za ciezko dla mnie na 2 pietro go taszczyc ;( .

Witajcie kochane,
Pisze dopiero dzisiaj, bo od dwóch dni miałam gości. No a wiadomo ile to pracy. Chciałam Wam powiedziec, że zrobiłam ten tort z masą Milky Way i po prostu rewelacja! Co ja bym bez Was zrobiła.
Moja pola też jutro ma bal karnawałowy w przedszkolu i będzie nutką. Właśnie robię ostatnie poprawki w stroju i jutro będzie ślicznie. A Lilunia w żłobku tez miała bal i przebrałam ją za biedronkę. Jutro postram się wkleić zdjęcia.

Marcelku dużo zdrówka i buziaków przesyła Ci Lilianka:)
Franiu tobie też dużo buziaczków! Myszowata wózki PegPerego są rewelacyjne. Polecam!
Polka kobieto ty to masz zdrowie i siłę. Trzymaj sie kochana, duzo zdrówka! No i trzymamy kciuki za bratową:)

No nic kochane idę dalej szykowac Polę i chwilkę odsapnąć.
Miłej nocy!

A ciekawa jestem jak Monia?

marela storczyki mam dwa i obydwa kwitną jak szalone - przepis na nie prosty - nie przesadzam tylko są w tej ziemi co kupiłam, podlewam wodą z kranu do doniczki dwa razy w tygodniu i dwa razy w tygodniu pryskam nawozem na liście i kwiatki , stoją na oknie u Poli oknie zachodnim. przedtem miałam w salonie i była porażka - nie kwitły, liści nie puszczały tak w miejsc u stały - teraz odżyły i to bardzo :)

co do kwiatów to zgadzam się że trzeba bardzo uważać - ale pocieszam się tym że jeszcze chwilę i wyrośnie Pola z tego wszystkiego próbowania z ziemi zwłaszcza.

dziewczyny nie wiem czy zdarza się Waszym maluchom wstać czasami lewą nogą i jak tylko oko otworzą to płaczą - zwłaszcza w dzień po drzemkach. moja młoda czasami wstanie i ledwo oko otworzy jak jest płacz i nic jej wtedy nie ciekawi niczym nie zagadam - wyje ze 20 min a potem jak ręką odjął przechodzi. kurcze czasami nie wiem co mam zrobić aby tak nie wyła

e-kord życz udanego balu Poli :) a na zdjęcia Lilki czekamy :)

marela widzę że małżonek się stara gotować - tak trzymać :)

lecę czytać Szwaje bo fajne te jej książki :) dobranoc marcóweczki :)

hej hej :-)
witam się wieczorowo, tym razem jednym okiem oglądam swoje ulubione Kości ;-)

polusia, nie znam sie na kwiatach i jakos nie mam do nich reki chyba :-( mój bonzaj gubi liście na potęgę, może to taki okres, bo dostaje odżywki i nic :-( no ale mam w planach kwiatki wiosenne, M. zrobił mi donice takie drewniane, kupił ziemię... teraz czekam na wolny czas, hehe ;-)

kupilismy dzis prezent dla Olci na urodzinki :-) jak znajdę w necie, to wstawię linkę, a jak nie, to zdjęcie dam dopiero w po urodzinach.

moja marchewka kochana nauczyła się przesyłac buziaki raczką i zakrywa oczka i sie chowa :-D

mazia, a co to za zmiana nicka? ;-)

ten wózek PegPerego, ktos tu podał (wybaczcie, nie pamiętam) jest super, bo się rozkłada, no ale ta cena....

ach padam, wieści od bratowej takie że skurcze ma a rozwarcie malutkie :( męczy się bidula :(

A ja usiadłam na moment by do Was zajrzeć i zaraz idziemy spać, tzn M.śpi już koło mnie :) he he
Jutro wcześnie pobudka. Ustaliłam z M.że zaprowadze Wiktora na bal i zaniosę ciasta, powiem jaka sytuacja i uciekam do domu. Zrobiłam inhalacje dziś 3razy i nawet lepiej mi. Franko dużo śpi, zasnął nawet przy inhalacji.

Mój Wiktor przejęty balem i włosy sobie kazał obciąć. Twarz malowana na próbę ale miałam temperaturę i ręce mi się trzęsły więc efekt taki sobie. Jutro się postaram :)

Załączniki

• Próba przed jutrem.jpg
    Próba przed jutrem.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 64
Ja jak zwykle nawiedzam Was nocą!

Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za pamięć o miesięcznicy Marcelka!:tak:
Myszowata BUZIOLE dla Frania!!!
U nas dziś goście, sympatycznie ale niedziela za szybko zleciała:-( Marcelek do 19 dzielnie zabawiał towarzystwo a potem padł.
Frotka Zdrówka kochana
Polusia Ja nie pomogę bo u mnie nawet kaktus zdycha, mojej mamy przyjaciółka ma szkółkę zielną, mogę zapytać.
Polka No i jeszcze do tego zdolności manualne, Ty to chyba kosmitka jesteś a nie ludzka kobieta, że na wszystko starcza Ci sił.:-D
Wybaczcie ale nic więcej nie napiszę oczy mi się kleją.

Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Witam sie pozna pora.
wszyscy spia tylko ja nadrabiam BB.

witam i ja

my też mamy dylemat spacerówki, byśmy go nie mieli, no ale jasia spacerówka znów będzie gondolą frania więc trzeba jasiowi coś kupić. no ale my jak zawsze pojedziemy do mama i ja a potem w necie kupimy taniej ten co nam się spodoba :)

u nas nocka średnia, jasiu się budził, ale znam powód, jeśli moje dziecko nie ma 2 drzemek w ciągu dnia to w nocy jest niespokojny i się wybudza.

dla franusia buziaki z okazji miesięcznicy kolejnej :)

A nie myslalas kupis takiego podwojnego?Dla ciebie moze byloby wygodniej bo bedziesz mogla sama z dwojka wyjsc na spacer.Wiem ze to sie bardziej sprawdza.

Polka ty jestes niezniszczalna.Ja zdrowa dzis lapy sobie zrobilam a ty za trzy pracujesz.Normalnie wpadam w kompleksy.

Caluski dla miesieczniakow.

Myszowata gratki dla meza.No i super tata.

Polusia ja tez raczej nie pomoge bo ja raczej nie mam reki do kwiatow.

No i zapomnialam co mialam jeszcze napisac.
Dobranoc.Ide jeszcze przeczytac zakupowy i ide spac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry