reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
My czasem robimy sobie takie kolacyjki rybno- morskie :) Kupujemy kalmary w cieście, paluszki rybne, krewetki, do tego zazwyczaj sałatka grecka. My zazwyczaj zajadamy to same, ale czasem grzanki (albo gotowe takie z ziołami) albo robione z bagietki takie czosnkowo-ziołowe. Pycha :)

witam gorąco :-)

ramari, w 30tygodniu ciąży, Ol ważyła 2065g. a niecałe 6 tygodni później urodziła się z wagą 2480. więc nie wiem, czy tak mało przybrała, ale raczej usg oszukuje ;-) nie martw się :-)

polusia, u Ciebie strajk jedzeniowy, a u mnie odpukac od 3 dni bardzo dobrze! ale wiem, co przezywasz!

właśnie był listonosz :-)

dziękujemy za przepiękną karteczkę od Milenki i jej mamy!! :-D

Hej mamusie:)Na tapecie temat o jedzeniu:)zazdroszcze kolacyjek a może sama tez zrobię.Udanych Walentynek Wam życzę i aby każdy dzień był tak samo przepełniony uczuciami:)
Źle sie czuję ,jestem z wami na bieżaco tylko mysli pozbierac ciezko.ciesze sie bardzo że Milenka chodzic zaczęła.Puszcza sie hoho jak to brzmi :P i sprawia jej to wielką radość .Za oknem słońce a ja tylko przez nie kicham .Wypuszczam małża na spacer z Misią a ja do wyrka niestety.Miłego dnia babeczki.

Ionka ciesze się ,że doszła na czas:)No i że się podoba, bo zrobiona specjalnie dla Olci i jest tylko jedna taka:)Każde dziecko dostanie inną:)

Ostatnia edycja:
reklama
ogrom miłosci ;) marcóweczki ;)

sorry ale jak czytam o krewetkach to mi sie niedobrze robi ;), jeju jak wy mozecie to jesc ? raz zjadlam jedna , w smaku ok , ale jak patrze na te robale to juz mam mdłosci ;)))) a fuj , nigdy wiecej ;)

polka - tys to skarb a nie zona , wszechstronna ;) kobitka .

u mnie buzi i koniec ;)dla M ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry