reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam!
Moje dziecię śpi, coś mi się wydaje, że jedna drzemka już będzie w planie dnia. Ale wczoraj spała 2 i pól godziny więc nie jest źle. Chodziłam sprawdzać czy oddycha bo w szoku byłam, że tyle śpi:P
Mamy kolejnego ząbka. Górną dwójkę. Nasze zęby łamią wszystkie książkowe reguły. Rosną jak chcą.
Ja się zaraziłam dziś od Polusi i Polki energią:) Odkurzyłam żaluzję, wymyłam okno w sypialni, pościerałam kurze, zmieniłam pościel, wyprałam i zaraz idę ją powiesić. A i jeszcze ugotowałam Oleńce obiad. Dziś będzie kaczka, ziemniaczek ze szpinakiem.
Miłego dnia!

reklama
ramari ty się tym do końca nie sugeruj, jaś bardzo szybko przybierał na wadze w trakcie ciąży, a potem przystepował, więc spokojnie jeszcze mamy dużo czasu :P)

byłam w netto kupiłam ostatnią paczkę 4 pampersów :)

a ja się pomalutku dołuję - myślałam że mała zje jogurt na drugie śniadanie - tak zjadła tylko zaraz go zwymiotowała - a jaką frajdę miała. teraz śpi - z tych mioch złości aby się nie złościć na nią to wcześniej położyłam i usnęła od razu. ja umyłam podłogę, ugotowałam małej zupkę a zaraz idę prać.
a o walentynkach to nawet nie mówię bo mój M sobie rano wstał i pojechał do pracy - nawet buziaka nie dał i nie powiedział że mnie kocha :-( a ja głupia kupiłam mu perfumy. zawsze pamiętał przez 7 lat i dziś nic :-( niech się wypcha
co do krewetek to nie przepadam a mój M nie tknie bo jest uczulony na nie

kasia buziak dla Kingi *)

Ostatnia edycja:
nesia gratulacje kolejnego zębolka:-) U Kingusi nadal tylko cztery:-( no i super,że sen taki ładny ma:-) Niech sypia ładnie i rośnie:-)
ramari moja mała ważyła tak:
19t5d-330 a potem dopiero w 30t była ważona więc nie bardzo pomogę:-(
Frotka zdrówka kochana:-)

A moja gwiazda już po drzemce. Całe... 45 minut spała. A ostatnio jakaś marudka z niej:-( No ale cóż zrobić. Może jutro będzie lepszy dzień:-)

Ja gotuję sobie jarzynową zupkę:) słoneczko świeci mi przez szybkę oj jak cudnie:P Chyba wyjdziemy chwilke na spacer mimo mroziku zaczerpniemy trochę witaminy d.
Dużo miłości z okazji Walentego!

Kasia
buziaki dla córci!

U nas też piękne słoneczko ale chyba dziś ze spacerku nici bo bardzo mądrze uprałam obie czapeczki grube i nie bardzo mam co jej na główkę nałożyć:-( Mama gapa:-)

kurde pojechalam na wulkanizacje bo cos mi powietrze schodzilo i jak wyjezdzalam zepsul mi sie samochod:-(:-(:-(
a pawel spal godzine wstal przed 12 wiec czeka mnie przyjemny dzien :baffled:

ale co zrobie...

kobitki wróciłam ze szkoły padnięta, wpadnę wieczorem bo duszę się okropnie!!!!

Wleciałam na moment by złożyć życzenia na roczek bomi przypomnienie w komórce dzwoniło hehe!!

polusia a może M szykuje coś na wieczór i się nie zdradza. Nie smuć się - skoro 7 lat pamiętał to i teraz nie zapomni.My natomist praktycznie nie obchodzimy tego święta bo M nie lubi takich amerykańskich historii...
niesiaa gratki z okzaji kolejnego zębolka!
polka zdrowiej nam tam szybko!
kasia całuski dla Młodej :***

A my byliśmy na krótkim spacerku.Było mroźno ale słonecznie - fajnie się chodził bo nic nie wieje i nie pada.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry