reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam Was w ten moźny poranek:-)

Wczoraj nie było mnie cały dzień więc pewnie troszkę do nadrobienia ale to po śniadanku zrobię:-)

Miłości szczerej i piękniej nie tylko w dniu Walentynek dla Was wszystkich :-)

reklama
witajcie kochane w dzień pełen miłości :)
życzę kochane aby miłość Was nie opuściła i całe życie było jej pełne :):)
dziś już koniec aby Julka do szkoły - trza było zawieźć,a młoda strajk ze śniadaniem - oby cały dzień taki nie był bo będzie kaplica.
już zdążyłam odkurzyć dom a zaraz śniadanie a potem pranie. pogoda piękna więc pewnie spacerek jak młoda wstanie - odbierzemy Julkę ze szkoły :)
lecę na śniadanko - miłego dzionka życzę :)

Witajcie
myszowata gratulacje męża i taty. Super chłopaki :-)
Polka zostałaś ciocią :-) Wszystkiego naj dla maleństwa i rodziców. Co do malowania to jesteś mistrzynią i w dodatku ta skromność. Twój mąż i dzieciaki mają prawdziwy skarb.
Dziewczyny udanych zabaw karnawałowych waszym pociechom :-)
polusia azalii nie mam ale to śliczny kwiat (patrzyłam w internecie) Spróbuj faktycznie z jedną sztuką i daj znać jak Ci idzie. Może i ja się skuszę :-)

Dla Was Kochane wszystkiego naj w walentynki, a przede wszystkim duuuuuuuuuużo MIŁOŚCI :-)

Wiecie co w opisie suwaczka jest napisane, że dziecko waży 400g, a mój pare dni temu ważył 560g. Mam do Was prośbę. Mogłybyście zerknąć ile wasze maluchy ważyły w podobnych tygodniach ciąży. Bardzo mnie to ciekawi i powiem Wam szczerze, że mam stracha, że Radzio będzie ważył 4 kg, albo lepiej :szok:

Ostatnia edycja:
Witam Was Kochane:)

Kochane duuuzo miłosci Wam zycze w dniu Walentynek!!!!!

Nocka ok wyspana Bartus raz na smoka sie zbudził i spalismy do 7.15,ale polezelismy do 7.30.Mróz jest siedzimy sobie w domku.

polka super maska:)zdrówka zycze:)

Miłego dnia:)

Dzień dobry:-)

ramari jesteśmy w podobnym wieku ciąży ale nie pomoge Ci bo nie mam pojęcia ile waży mój mały :eek:
Jak pojade na połówkowe to się spytam i dam znać ale radze Ci się nie przemjmować USG też się myli a poza tym jeśli nawet Raduś tyle waży to potem może stanie z wagą.

polka gratulacje z okazji narodzin skarba w rodzinie :-):-):-)

Miłego dnia zakochanych, dla mnie będzie średni nawet nie moge tej swojej walentynki pocałować :baffled::baffled::baffled: bo chora jestem :baffled::baffled:

ramari nie pomogę, mój Franio był ważony tylko raz jak byłam na usg 4d w 30tc i wtedy ważył 1700g i lekarz powiedział, że jest w górnej granicy normy i urodzi się zapewne duży.Mój lekarz prowadzący nigdy go nie ważył twierdząc, że te pomiary są bardzo niedokładne...
polka super maskę wymalowałaś! A jak tam bratowa???
Kochane moc miłosci Wam życzę na ten dzień i wszystkie pozostałe!!!
Witam się!U nas wsio ok! Nocka też..Teraz Franio ma drzemkę a ja przy kawce.Potem pewnie spacerek i małe zakupy przy okazji.
Miłego dnia:-)

ramari też nie pomogę bo nie pamiętam :zawstydzona/y: wiem że było w normie i od samego początku wiedziałam że będzie nie wielka wagowo i wzrostowo- 3000g i 52 cm- nadal jest mała :)

Ramari ja pamiętam wagę małego z 25 tygodnia i miał 860 gr :-)

witajcie nocka ok, słonecznie. Niko juz do spania powoli sie szykuje po wojażach w łazience. Pil wodę z bidetu:-D ale miał ubaw...

ja dzis spacerek zaliczę a potem nie wiem na dziś planów brak

Udanych Walentynek :) Całusnych i pełnych miłości :)

reklama
witajcie! ja cos senna dzis
2 kawunie juz zapodaje a pawel rozrabiaka az milo, pozjadal prawie wszystko z podlogi i chyba nie musze juz odkurzac, wszystkie swoje czapeczki wywalil z szafki i wyrzucil na przedpokoj nasze rzeczy narciarskie! ech...

ja po 11 mam dentyste, na szczescie to ostatni raz;-) pawel drzemka potem obiad i zaliczymy spacer bo sloneczko ladne

ramari
ja mialam 3 czy 4 d wiec zaraz spojrze na ta wage bo nie pamietam, ale sie nie przejmuj bo to wszystko orientacyjnie wiec na pewno bedzie dobrze!!:tak:

duuuzo milosci na walentynki!!!!
my specjalnie nie obchodzimy bo m ma dreszcze :eek: ale zrobimy sobie kolacyjke dobra, zakupilam krewetki ale jeszcze nie wiem jak je podam...

e: 21 tydzien i 1 dzien - 401g
29 tydz i 3 dni - 1452 g

termin z miesiaczki byl na 7 marca,z 1 usg na 16 a z drugiego na 19
urodzilam 16 - 3620g:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry