reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Moja gwiazdeczka pospałanie całą godzinę.Próbowałam tez ale najpierw listonosz za chwile kurier no i po drzemce,tylko zimno po kościach mi przeleciało az zeby latały.N ie mogłam sie zagrzac.Milenka zupy dzis 5łyzek zjadła i głodna chodzi ła dałam drugi raz i tez nie chce:(Rano kasze normalnie zjadła ,póżniej jogurt kozi z owockami dałam,tez zjadła.Teraz dam jej moze zje naszego obiadu.Małe przemeblowanie w pokoju Miłoszka zrobilismy , bo drugie akwarium uruchomione ,kolejne rybki sie kocą.Ale nawet miejsca wiecej sie zrobiło jakoś.Doszlismy do wniosku ze musimy mu łózko zmienic .
Kaia całusy dla córeczki:):***Polla zdrowiej kochana i gratulacje ciociu:)
Mój T w domu buziak był jak co rano ale ani słowa ze dzisiaj walentynki.Pojechał do przedszkola teraz może wracająć i słuchając radia mu sie przypomni.Polusiu może Twój M tez niespodziankę szykuje?:)

a my byłyśmy na przymusowym spacerze - Julkę ze szkoły odebrałyśmy - ale wieje zimny wiatr więc tylko do szkoły i z powrotem. teraz leży w łóżeczku i coś nie może się zdecydować czy spać czy nie ;-)
był u mnie listonosz - jak go zobaczyłam to wybuchnęłam śmiechem - chłop przytaszczył mi 4 paczki i kope listów. był w piątek - co by to było jak by przychodził raz w tygodniu :) biedny taki obładowany był . przyszły rzeczy z allegro :-) teraz jak mój M to zobaczy to będę się grubo tłumaczyła ;-)

nie mogę się napatrzeć :)

Załączniki

• 14022011_001.jpg
    14022011_001.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 59
a mi poszedl jakis przewod w aucie ale na szczescie dalo sie zalatwic na all i moze nie bedzie to az tyle kosztowac moze zmiescimy sie w 200zl ufffffffffffffffffffffff

pawelek byl marudny zasnal nawet na chwilke ale chcialam go przeniesc do lozeczka i sie zbudzil, plakal, okazalo sie ze glodny, pojadl sinlaca z owocami, doprawil mieskiem z indyka i flipsami i teraz rozrabia dalej;-)

polka cudownosci!!!

frotka kuruj sie tam kuruj!!

reklama
polusia a ja właśnie wygrałam z H&M dres Snoopy - znów będę musiała wciskać kity że za grosze :) bo tym razem to grosze nie były hehe :)

a tak to u nas mój M mówi jak mały coś potrzebuje to kupuj ale z rozwagą ale dres już nie był z rozwagą :) no trudno :) haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry