reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochane ja tylko na chwilke czekam na M niedługo powinien byc w Gdansku.Bartus spi takze zobaczy tatusia jutro.Dobrej nocy Wam juz zycze.Moze jutro z rana sie odezwe.Buziaki

reklama
Ajentka zebym ja nie musiała wspomnieć o Twojej meeega megga zgranej figurze. Kompelskow sie mozna nabawić :) Marcel w tej koszuli boski normalnie azm i sie buzia smieje :)
Niko spał 2h! Bylismy godzine w domu i do tesciow dopiero co wrocilismy....padam jeszcze karmienie i kapiel jakos sie przedłuzyło to wszystko a on nie chce spac...buszuje z ciotką

co do spotkania może latem zawitamy do Krakowa :)

w ogole Niki wszystko wymusza rykiem i krzykiem...Wasze tez tak mają?

polusia, k_aralajna buziaki dla maluchów :-)
ionka ale niespodziankę ci Ol sprawiła, świeczka zdmuchnięta?
Polka 6+ niezły zdolniacha z synka, za moich czasów było 6 z koroną.
Ja zmykam, odezwę się jutro.
Dobranoc

Madzia A właśnie, bardzo, bardzo się cieszę że w końcu karteczka dotarła i że się Bartusiowi spodobała.:-)

Marciaa No to sobie posłodziłysmy:-D:-D:-D Co tu dużo mówić starch się bać jak kiedyś za kilkanaście lat Marcel z Nikodemem uderzą na płeć piękną:-D
A co do wymuszania tak jak rozmawiałysmy dopói szybko nie zainteresuje go czymś innym to jest darcie na całego że jestem taka okropna i zabieram mu to co sobie upatrzył i dlaczego mu nie wolno!:-D
Maziajka O tak jestem za. latem pakujemy się i na włościa do Polusi, 3hektary to pomieści cały marcowy zlot. Ale byłaby impreza!:-D

Ostatnia edycja:
Marcia zapraszam do Krakowa :) może jakieś spotkanie wtedy :)

co do lektur to ja kolejną książkę zaczęłam - idę zaraz do łóżeczka czytać dalej. jak będzie dobra to polecę na nowym wątku ;-)

a co do wanny to ja bym nie mogła - dlatego mam dwie łazienki w jednej prysznic a w drugiej wanna :)

maziajka zapraszam , nawet mam duży namiot ;-)

Madzia A właśnie, bardzo, bardzo się cieszę że w końcu karteczka dotarła i że się Bartusiowi spodobała.:-)

Marciaa No to sobie posłodziłysmy:-D:-D:-D Co tu dużo mówić starch się bać jak kiedyś za kilkanaście lat Marcel z Nikodemem uderzą na płeć piękną:-D
A co do wymuszania tak jak rozmawiałysmy dopói szybko nie zainteresuje go czymś innym to jest darcie na całego że jestem taka okropna i zabieram mu to co sobie upatrzył i dlaczego mu nie wolno!:-D
u nas to samo

Polusiu kurczę skad to Ci sie wzięło,oby diagnoza była inna niz tu sądzimy.
Marciaa i ajentka zazdraszczam spotkanka.Fajnie,ze macie blisko do siebie:)chłopcy sie poznają:)Extra:)
Heronek cieszę się ,że sie podoba,będzie pamiątka:)A do Madzi i Bartusia chyba nie doszła jeszcze?razem wysłane:(Madzia to nie wypuszczaj chłopa z objęć !!! Najwyżej przywitasz sie na forum jak tata zajmie sie synusiem:)
Polka uściskaj Wiktorka ale uzdolnione masz dzieci:)Gratuluję:)
N&H super miec swój domek:)Taki od poczatku do końca swój ,wymarzony:)
Polusiu bo na serio sie zlecimy :):):)
Laptop świetna sprawa można z łóżka klikać dopiero doceniam:)
Tomi pomaga ,ale korzystająć ze nie wszystko do mnie dociera ,znowu wydał kase na jakieś lampy czy pompy do dużego akwarium.W małym rybi żłobek i kotnik z nową rybią mamą i jakies cudaczne raki zamówił do rozmnażania.Zwariuje z nim ,hobby sobie nowe znalazł...

Ostatnia edycja:
reklama
frotka dobrze że jakieś ma :)

mój M ma dopiero hobby - modelarstwo - drogie to jak basy, silniki do maszyn jakie robi, częsci do tego, różne pierdoły - masakra cenowa. ale cieszę się że jakieś zainteresowania ma :) ja mam książki a on modele ( dobrze że nie baby )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry