Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

juz mnie szlag trafial jakis taki niemota z niego wczoraj byl....strasznie sie wkurzalam na niego. Jakies dziwne fochy mial.. Dzisiaj juz lepiej ale tez jakies akcje.....bo on ma pretensje ze mowie komus ze jego rodzice sa do kitu i ze nie chce z nimi mieszkac bo nie mam warunkow.....ja jestem taka ze nie bede ukrywac tylko wale prosto z mostu....no i wogole!!!!!!!! wczoraj taka gadka z goscmi o moim drugim dziecku i jak tesc sie dowiedzial ze bedzie chlop to zrobil taka mine ...doslownie ---->
i stwierdzil ze imie ktre wybralismy jest hu**we tesciowa zreszta to samo.....czaicie!!!!! tak sie ciesza z wnuka .....ciagle mam dosyc tych glupich tesciow!!! nawet nie mowie do nich mamo tato bo jakos nie moze i to do nich przejsc przez usta
albo jakies fochy mieli ze chcemy sie wyprowadzic....a raczej ja....wszystko takie glupie ze masakra...no to byla ta gorsza czesc imprezy.....a tesciow nie nawidze za to ze tacy sa.....

bezduszni bez uczuc i zero jakiej kolwiek sympati w sobie....a z jakiej okazji ?
Ja mam takie skurcze kilka razy dziennie. W pierwszej ciąży miałam je od 25 tygodnia, po 30 tygodniu były nawet 4 razy na godzinę, ale do końca miałam zamkniętą szyjkę i poród trwał 20 godzin. Teraz się już nimi nie przejmuję, biorę magnez tylko.Brzuszki mam pytanie, czy miewacie uczucie "twardniejącego brzucha"tak jakby twardniał na chwile ( i ja to czuję) i póżniej puszcza...wiem że jest coś takiego jak skurcze Braxtona-Hicksa,ale czy to nie za wcześnie?
Nie wiem, czy jechać do szpitala na izbe, czy nie?
To jest uczucie napięcia w dole brzucha, nie jest to bolesne tylko takie uczucie jak przy dużym stresie albo podnieceniu. Potem jak brzuch jest większy, to nawet widać, jak się macica kurczy.https://www.babyboom.pl/forum/members/smartka-48205.html
skad mam wiedziec jak to poznac nieraz tam na dole tak jakby hmmmm jak to napisac jakby mi sie moja napinala i puszcza ale to nie jest zaden bol czy cos takiego to bardziej pochwa ale czy to sa skurcze ?

Przecież to do nich powinien mieć pretensje za to, że tacy byli i są wobec mnie. I też nie stwarzam przy innych ludziach pozorów i mówię dokładnie tak jak jest z moimi teściami i mój też się oburza.
No to super :-)Byłam w szpitalu, wszystko okey, szyjka twarda zamknięta, łożysko też w porządku, malutka spała, z rączkami skrzyżowanymi pod główka tak słodko wyglądała:-)
Zmienili mi leki rozkurczowe, ale mam to jeszcze uzgodnić we wtorek z moją gin....
bbrrrr jeszcze biedna dzidzia moja byla gnieciona przez 7 godzin jak siedzialam... ale jak przyszlam zjadla dwa talerze lazanek :-) pyszne mi wyszly mniam :-)
wiem, ze w tych emocjach to może zabrzmi głupio, ale usłyszałam kiedyś, ze prawdziwa miłość boli wiec.. - a docieranie, to już totalna masakra
Pomyśl, ze teraz ciąża to dla Was obojgu nowa sytuacja i może stąd te "emocje i wściki"..każde oczekuje czegoś więcej od drugiego, a ze spełnianiem róznie bywa... - Faceci to przecież proste "mechanizmy", które się nie domyślą- to za trudne, trzeba otwarcie powiedzieć co jest nie tak...Najpierw się wpienią bo ego i te sprawy ale potem pewnie o tym jednak pomyślą, więc może warto?...