Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witajcie,
jestem nowa, ostatnio dowiedziałam się że jestem w ciąży, w czwartek idę do lekarza więc będę znała termin ale wg moich obliczeń wypada właśnie na marzec.

witam
ja wlasnie wrocilam z badan pobierali m krew i dalam mocz. wyniki mam po poludniu a w piatek mam wizyte u lekarza.
wczoraj sie troszke przestraszylam bo zaczelo mnie bolec w dole ale wzielam nospe i przeszlo dzis mam straszne mdlosci
pozdrawiam i milego dnia

. Ja na razie nie mam karty ciąży :-).
. Mam prośbę - napiszcie tam na wątku z listą dane, które mam wpisać, bo już się zaczynam gubić ;-):-)Hej dziewczyny
@ mada_18:-)a kiedy byłas u ginekologa? Bo mam w podobnym wieku ciąże i jestem umówiona na piątek i zastanawiam się czy nie pójść wcześniej. Martwię się trochę, bo termin okresu minął w piątek a kreseczka na teście dzisiejszym pojawiła się w ciągu 3 minut, ale nadal jest widoczna chodź blada. Czy już nie powinna być wyraźna?? Jak było w waszych przypadkach dziewczyny? To jest nasz pierwszy dzidziuś, udało się dopiero w 10 cyklu, stąd te moje obawy![]()