reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć dziewczyny, ja cały dzień leniu****e i nic mi się nie chce :no:. Pogoda była nawet fajna- słoneczko świeciło. A ja przeleżałam :-(
Z tym oddychaniem to i ja mam problemy i wiecznie mi gorąco :-(, dziś w kościele to się aż rozebrałam bo bym padła okropnie duszno, gorąco :szok:, a siedziała obok mnie młoda dziewczyna tak zmarzła, że czapkę w połowie zakładała. I w ogóle nie mogę stać w miejscu , strasznie się męczę ale już z chodzeniem nie mam problemu- oczywiście wolnym. Ciągle mam wrażenie, że całe powietrze gdzieś uleciało i nie mam czym oddychać :no:.

reklama
dodam tylko ze wlasnie w poprzedniej ciazy czasami musialam sie bardzo nameczyc zeby sie mhm..odpowiednio wypróżnić:zawstydzona/y: natomiast potem na papierze zawsze takie slady..dokladnie jak opisalas

Tabasia- oglądaliśmy te kołyski koszyki w sklepie i tez dosliśmy do wniosku, że to niepotrzebny grat :no:
ale!! ;-) ja taki koszyk widziałam w jakiejś telenoweli polskiej, że ktoś używał, może ta dziewczyna jest fanką tego serialu :-p

mam pytanie - ćwiczycie mięśnie Kegla, bo w książkach,tv i gazetach wszyscy o tym trabią?

ja ćwiczę, jak siku robię ;-)

Dziewczyny nie chce was "pocieszać" ale ciężkie chwile dopiero przed nami.
Nie raz i nie dwa mąż mi sznurował buty w pierwszej ciąży :-p.
Wielgachne brzuchole, bolące plecy, gorąc ...itd itd... hehehe takie niedołęstwo małe...
Te laseczki szczupłe ,z małymi brzuszkami będą miały lepiej... niestety ja do nich się nie zaliczam.:rofl2:

ojjj, nie powiedziałabym... :no: ja na razie w brzuszku mam 86cm, czyli generalnie nie za wiele, ale plecy mnie napierdzielają, że szok :crazy:
kupiłam sobie termofor z futerkiem :-p fajnie grzeje :-)

Wczoraj prawie mnie samochód potrącił. Na szczęście szłam z Ł przez pasy, na zielonym, i jakiś gość czarną bmką wyjechał mi na pasy, mimo, że nie mógł. Wystraszyłam się jak nie wiem co. Gośc wychylił się z samochodu, coś tam na mnie zaczął się wydzierać Ł się wkur****, Goscia wyszarpał z samochodu, 2 tuby w pysk mu sprzedał, no i gość uciekł. A Ł dumny jak nie wiem co. Mówi, że jakby tylko mnie dotknął tym samochodem, to nie odjechałby o własnych siłach.. Nie dość, że już raz zostałam potrącona na pasach, na zielonym, to teraz byłoby drugi raz. Ale tak się wystraszyłam, że dzisiaj omijam przejść na drugą stronę

o ludzie jaki bezczelny typ- ten kierowca!!!!!!!! brawa dla Ł. :-)

kamikaa jak zacznie piec TAM, to pewnie hemoroidy :no:

adelina dzieki bo juz sie dolowalam ,myszka zaczyna kopac wiec chyba wszystko ok :)
Juz mi nic nie leci i nic nie boli i nie swedzi i nie piecze ale nieraz tak ciezko sie wykupic a boje sie przec bo to prawdopodobnie tez wywoluje skurcze :( na wszystko trzeba uwazac .

Nigdy jeszcze nie mialam hemoroidow i wole nie miec .
Pije bardzo duzo szczegolnie wody lub takich owocowych herbatek :))
Zawsze jak chodze do gin i sprawdza moch to mowi ze jest ok raz chyba mi zwrucili uwage zeby wiecej pic :)

ionka Biore rozne witaminy w tym dalej folik 800 :) mam jeszcze troche i chce go brac do konca i takie rozpuszczalne witaminy gdzie zelazo tez jest :)
Normalnie nie mam z tym problemow przed ciaza bylo wiele gorzej po 2-3 dni nie moglam do toalety teraz chodze codziennie nieraz nawet po 2 razy tylko dzisiaj tak jakos dziwnie bylo .

hejo ja sie tez witam popoludniowo

w ogole rybka cos dawno nie pisala abo mis ie pominelo jak cos czytalam... mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze i dzidzia mocno trzyma sie brzuszka:tak:

z tym snem to jakos tak dziwnie... no ale nic pomodle sie dzisiaj mocniej za mojego Anioła.a wiecie co? moi rodzice sie zgodzili na ten slub w lutym i chyba bedzie 6 lutego jak sie uda zalatwic sale ale mam nadzieje ze sie da ;-) teraz tylko wszystko w rekach wlascicielki sali ... w tygodniu powinnam wiedziec co i jak oby sie udalo ! :tak:

dziewczyny ja tez chce juz marzec!!!!! :-) mysle ze dostaniemy juz zielone swiatelko :tak:a jak w marcu nie to chociaz w kwietniu

Super!!! Bardzo sie ciesze i trzymam kciuki kochana! :-)

A ja zabije chyba dr oetkera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Robilam ciasto "Goralka". To takie jak karpatka. I co??? Idioci przybili tylko pieczatke z zawartoscia torebki z kremem. Tej do ciasta juz nie oznaczyli. I sie pomylilam i zamiast ciasta wsypalam krem do garnka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moj patrzy, a ja cala czerwona z nerwow i w ryk :crazy:
Ale na szczescie poszedl szybko do sklepu i przyniosl drugie :happy: Bo tamtego juz sie nie dalo uratowac :confused2:
No i pieke...

reklama
kamikaa- a bierzesz żelazo??
bo czasem to taki skutek uboczny- zaparcia...
Niom ja biorę żelazo bo mam mała anemie i mam ten własnie problemik--kupiłam sobie niedawno jogurty ze śliwką i Działa:tak:

Kamikaa - ja po porodzie miałam hemoroidy - o kurcze paranoja, bolałao, piekło i nie można było.... więc jakies nasiadówki i dużo, dużo wody!!
Missiiss- na wiosnę będziemy z Tobą myślami, żeby wszystko było dobrze:-)
mloda_mamusia2- ale Ci fajnie, taki mąż to skarb ( chociaż mój przy 1 ciąży tez chyba koło mnie tak skakał- MIŁO ) , korzystaj dopóki możesz!

Do góry