reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie - wyprawiłam męża do parcki i teraz mogę spokojnie być z Wami :tak:. Nie wiem jak to jest ale po weekndzie zawsze forum tętni życiem i jest od groma wpisów:-)
Agniesiak85 szkola super :rofl2: wczoraj były juz 2 zajecia i ogladaliśmy film o porodzie:-) ale sie troche zawidłam bo myślalam ze to bedzie film jakiś specjalny - edukacyjny nakrecony w PL a to był film z Discovery:eek: i o porodzie tak naparwde było z 5 min a 40 było o powstawaniu życie czyli do 12tc było opowiadane i realnia porodu amerykanskiego czyli piekne porody:happy: w co wątpie żeby u nas było tak gładko i przyjemnie:baffled:
Myszencja - ja zostałam jeszcze po zajęciach i dopytywalam się o te zwolnienia i ona przekonowująco mówiła ze gin (moze tylko na Inflandziej:-() nie wystawi zwolnienia po terminie:crazy:
Aneczka2405 to zupełnie nautralne że wasze malenswto rusza się w nocy ... nasza niunia w dzien prawie wogle nie uaktywnia się za to w nocy nie wazne o której się obudze ona nie śpi:szok: i wali , kopie, gliździ się :-DPani w szkole rodzenia powiedziala ze jak mamusia się rusza to jej ruchy kolyszą maleństwa i wtedy one spią a jak my leżymy i się nie ruszamy to one momentalnie się budzą wiec nie denerwuj się:-)
Rybka, Młoda mamusia i jeszce któraś marcóweczka ale nie pamiętam :sorry: życze zdrówka dużo:-)
Mag007, Madzia84- 3mam kciuki za wizyty wasze. Ja mam jutro ale to kontrolna bez usg:-(
Izulka wielkie gratulacje..teraz będzie napewno łatwiej i lżej na sercu :rofl2:

reklama
.
Byłam dzis u gina po L4 , po któere 2 tyg temu kazal mi przyjsc, a dzis mi zrobił focha ze nie ma uzasadnienia zeby mi dac L4:eek: Myslalam ze sie wsciekne!! Wg niego praca biurowa nie jest meczaca i ze przesadzam!!! Dał to L4 z wielka łacha ale wkur..łam sie nieziemsko !!
Mysle czy nie zmienic lekarza, co sadzicie ?? bo juz naprawde mam go serdecznie doscv. Wiecznie ma jakies fochy, ciezko jest sie od niego cokolwiek dowiedziec!!

zmień lekarza i to jak najszybciej :sorry: mój bez problemu daje L4. musimy teraz o siebie dbać.:tak:

Cały czas sie zastanawiam , bo w sumie zostały 4 miesiace, ale kurcze jak sobie pomysle ze pojde za miesiac i znów bede musiala znosic jego fochy to mnie szlag trafia. Znam fajnego lekarza, bylam u niego na połówkowym, i chyba do niego sie przeniose. Tylko czy on sie zgodzi? Czy to jest wskazane zeby w polowie ciazy zmieniac lekarza??

Agus27 nie strasz bo jutro ide do parcy a potem mam wizytę kontrolną i mam nadzieje ze dostene kolejne zwolnienie na miesiąc...qrcze musze chyba naściemniać ze boli mnie brzusio itp :-) tfu tfu oby nie wykrakac:szok:

Cały czas sie zastanawiam , bo w sumie zostały 4 miesiace, ale kurcze jak sobie pomysle ze pojde za miesiac i znów bede musiala znosic jego fochy to mnie szlag trafia. Znam fajnego lekarza, bylam u niego na połówkowym, i chyba do niego sie przeniose. Tylko czy on sie zgodzi? Czy to jest wskazane zeby w polowie ciazy zmieniac lekarza??

Też chciałam zmienić lekarza, ale zrezygnowałam. Teraz to już pochodze do niego, lubie go, ale drogo troche, i chciałam iść do państwowego.. No ale jeżeli Ty masz tak jak masz, to może faktycznie zmień.. Po co masz się deenrwować? Stres szkodzi maleństwu! Albo może po prostu zapytaj swojego lekarza czy mógłby być milszy..

Myślę, że bez problemu możesz się przenieść do innego lekarza, ja z Dawidem w ostatnich tygodniach też zmieniłam na innego lekarza, moja pani gin skeirowała mnie w 37 tygodniu do szpitala, gdzie brzuch mi twardniał czyli miałam jakieś skurcze, ale 37 tydzień to ciąża donoszona, lekarz do którego poszłam się śmiał z niej, że czym jest zagrożona porodem :-D:-D

Ja bym nie czekała tylko poszła do innego lekarza, i myślę, że nie musisz go o tym informować, że się przenosisz do innego.

Izula wielkie wielkie gratulacje:tak::tak::tak:
ale Mikołajki zaręczyny - święta ślub może na walentynki dzidzia:-D:-D:-D

AGUS ja bym w te pędy zmieniała lekarza co on łache robi w 7 m-cu jesienią kobitka chce odpocząć dziwak jakiś ale z poprzednim zwolnieniem tez miałaś kłopoty prawda???

ja leże i się poce

herbatka z cytrynka (gorzka) do obiadku z sokiem malinowym i leżymy

od tych potów słaba jakaś jestem

a wczoraj to znowu straciłam przytomność jak do wc szłam i M znalazł mnie na podłodze:-( ale mały się ruszał bóli iemiałam jakoś na prawy bok upadłam bo mnie bolał

dajcie mamuśi koniecznie znać jak tam po wizytach:tak::tak::tak:

Oj, co tu dużo opowiadać :) Jestem prze szczęśliwa :) W sobote po szkole byłam z R na zakupach w galerii handlowej, żeby kupić kilka preentów dla rodzinki, później przyjechaliśmy do mnie no i mi się oświadczył :) popłakałam się ze szcześcia.. Dostałam śliczny pierścionek :) Ah, nigdy bym nie pomyślała, że tak się to potoczy.. Wreszcie jestem z kimś odpowiedzialnym i wiem, że mu na mnie zależy.

Izulqa, historia niczym z filmu::tak: wielkie gratulacje, to wspaniale ze tak cie sie wszystko poukładało!!!!!!!;-)

Izula wielkie wielkie gratulacje:tak::tak::tak:
ale Mikołajki zaręczyny - święta ślub może na walentynki dzidzia:-D:-D:-D

AGUS ja bym w te pędy zmieniała lekarza co on łache robi w 7 m-cu jesienią kobitka chce odpocząć dziwak jakiś ale z poprzednim zwolnieniem tez miałaś kłopoty prawda???

ja leże i się poce

herbatka z cytrynka (gorzka) do obiadku z sokiem malinowym i leżymy

od tych potów słaba jakaś jestem

a wczoraj to znowu straciłam przytomność jak do wc szłam i M znalazł mnie na podłodze:-( ale mały się ruszał bóli iemiałam jakoś na prawy bok upadłam bo mnie bolał

dajcie mamuśi koniecznie znać jak tam po wizytach:tak::tak::tak:

Kochana uważaj na siebie!! Bidulko słaba jesteś to sie pocisz. Pij duuużo!! Kuruj sie:tak:

reklama
Tylko musialabym od niego wziasc wszystkie wyniki badan....sama nie wiem , on jest taki ze nigdy nie wiadomo w jakim bdzie humorze...tzn jak ide do niego prywatnie to jest swietny, z daleka sie usmiecha jak mnie widzi, a jak ide panstwowo np po skierowanie na badania czy tak jak dzis po L4 to gbur jak ich mało! I własnie nie wiem co robic.. Chce rodzic w prywatnym szpitalu, w którym on pracuje i warunkiem zebym mogla tam rodzic jest zebym chodzila tam do tgo szpitala na wizyty. Byłam juz na 2 a on mi teraz kaze przychodzic do normalnej przychodni, i boje sie ze pozniej mi powie ze nie chodzilam prywatnie i nie moge tam rodzic :eek:

Do góry