Witajcie - wyprawiłam męża do parcki i teraz mogę spokojnie być z Wami
. Nie wiem jak to jest ale po weekndzie zawsze forum tętni życiem i jest od groma wpisów:-)
Agniesiak85 szkola super
wczoraj były juz 2 zajecia i ogladaliśmy film o porodzie:-) ale sie troche zawidłam bo myślalam ze to bedzie film jakiś specjalny - edukacyjny nakrecony w PL a to był film z Discovery
i o porodzie tak naparwde było z 5 min a 40 było o powstawaniu życie czyli do 12tc było opowiadane i realnia porodu amerykanskiego czyli piekne porody
w co wątpie żeby u nas było tak gładko i przyjemnie
Myszencja - ja zostałam jeszcze po zajęciach i dopytywalam się o te zwolnienia i ona przekonowująco mówiła ze gin (moze tylko na Inflandziej:-() nie wystawi zwolnienia po terminie
Aneczka2405 to zupełnie nautralne że wasze malenswto rusza się w nocy ... nasza niunia w dzien prawie wogle nie uaktywnia się za to w nocy nie wazne o której się obudze ona nie śpi
i wali , kopie, gliździ się
Pani w szkole rodzenia powiedziala ze jak mamusia się rusza to jej ruchy kolyszą maleństwa i wtedy one spią a jak my leżymy i się nie ruszamy to one momentalnie się budzą wiec nie denerwuj się:-)
Rybka, Młoda mamusia i jeszce któraś marcóweczka ale nie pamiętam
życze zdrówka dużo:-)
Mag007, Madzia84- 3mam kciuki za wizyty wasze. Ja mam jutro ale to kontrolna bez usg:-(
Izulka wielkie gratulacje..teraz będzie napewno łatwiej i lżej na sercu

Agniesiak85 szkola super

Myszencja - ja zostałam jeszcze po zajęciach i dopytywalam się o te zwolnienia i ona przekonowująco mówiła ze gin (moze tylko na Inflandziej:-() nie wystawi zwolnienia po terminie

Aneczka2405 to zupełnie nautralne że wasze malenswto rusza się w nocy ... nasza niunia w dzien prawie wogle nie uaktywnia się za to w nocy nie wazne o której się obudze ona nie śpi

Rybka, Młoda mamusia i jeszce któraś marcóweczka ale nie pamiętam

Mag007, Madzia84- 3mam kciuki za wizyty wasze. Ja mam jutro ale to kontrolna bez usg:-(
Izulka wielkie gratulacje..teraz będzie napewno łatwiej i lżej na sercu