moniat84
Fanka BB :)
Witam po weekendzie:-)
Dobrze, że w weekend mało piszecie bo nie dałabym rady nadrobić
I tak miałam do przeczytania 20 stron:-)
Dziś wyjatkowo jestem wypoczęta i z dobrym humorem, choć rano widząc złą pogodę mała chandra mnie dopadła
W sobote z z mężem siostrą i jej chłopakiem byliśmy na koncercie bluesowym, po czym zostali u nas na noc, trochę poimprezowaliśmy
. Powoli nie mam siły na nocne siedzenie, tym bardziej bez wspomagaczy
. Sylwestra też prawdopodobne wspólnie spędzimy u nas w domu, bo na wyjścia siły już mam coraz mniej. ;-)
Wczoraj natomiast moja mama urządziła imprezę mikołajkową, było bardzo miło. Oczywiście bez prezentów sie nie obyło. Nawet Kubuś dostal już od mikołaja malutkie buciki
Babcia z mamą maja dużo energii i pomysłów, w przyszłym roku będzie jeszcze weselej bo Kubus będzie już z nami i z pewnościa Mikołaj odwiedzi nas osobiście
:-) , bo w tym roku zostawił tylko worek z upominkami , ponieważ spieszył się do dzieci;-). U nas sami dorośli
Ja też się boje, czy moja lekarka da mi zwolnienie, w styczniu chcę ją poprosić, ale jeszcze nie prosiłam, także nie znam jej reakcji
, z tym, że ja chodzę państwowo. Jak miałabym słuchać foch lekarza i jeszcze słono mu płacić to nawet bym sie nie zastanawiała i poszła do innego
Izulqa- gratuluję!!!
Być może los Ci przyniósł księcia z bajki
, życzę szczęścia i miłości:-)
Ja jestem z tych co faceta sprawdzają kilka lat zanim powiedzą "tak" pozatym mojemu się nie spieszyło, oświadczył się dopiero po 5 latach chodzenia ze sobą
dla mnie to było w samą porę;-)
Dobrze, że w weekend mało piszecie bo nie dałabym rady nadrobić

I tak miałam do przeczytania 20 stron:-)
Dziś wyjatkowo jestem wypoczęta i z dobrym humorem, choć rano widząc złą pogodę mała chandra mnie dopadła

W sobote z z mężem siostrą i jej chłopakiem byliśmy na koncercie bluesowym, po czym zostali u nas na noc, trochę poimprezowaliśmy

Wczoraj natomiast moja mama urządziła imprezę mikołajkową, było bardzo miło. Oczywiście bez prezentów sie nie obyło. Nawet Kubuś dostal już od mikołaja malutkie buciki

Babcia z mamą maja dużo energii i pomysłów, w przyszłym roku będzie jeszcze weselej bo Kubus będzie już z nami i z pewnościa Mikołaj odwiedzi nas osobiście

Byłam dzis u gina po L4 , po któere 2 tyg temu kazal mi przyjsc, a dzis mi zrobił focha ze nie ma uzasadnienia zeby mi dac L4Myslalam ze sie wsciekne!! Wg niego praca biurowa nie jest meczaca i ze przesadzam!!! Dał to L4 z wielka łacha ale wkur..łam sie nieziemsko !!
Mysle czy nie zmienic lekarza, co sadzicie ?? bo juz naprawde mam go serdecznie doscv. Wiecznie ma jakies fochy, ciezko jest sie od niego cokolwiek dowiedziec!!
Ja też się boje, czy moja lekarka da mi zwolnienie, w styczniu chcę ją poprosić, ale jeszcze nie prosiłam, także nie znam jej reakcji

Izulqa- gratuluję!!!
Być może los Ci przyniósł księcia z bajki

Ja jestem z tych co faceta sprawdzają kilka lat zanim powiedzą "tak" pozatym mojemu się nie spieszyło, oświadczył się dopiero po 5 latach chodzenia ze sobą