reklama
Hej dziewczyny siedzę tak i zastanawiam się ile z Was siedzi również na zwolnieniu a ile jeszcze pracuje ? Ja normalnie nie mogę w tym domu usiedzieć, nie mówiąc o leżeniu które mam zalecane przy tej skróconej szyjce i małym rozwarciu. Miałam dziś iść na badania ale zapomniałam że na czczo i zaczęłam wcinać śniadanie i nici z badań jutro ostatni dzwonek bo w czwartek wizyta u gina, na szczęście u nas wszystkie wyniki o 15.00 tego samego dnia
Najgorsza ta glukoza bo mój gin kazał powtórzyć 75g i już mnie bierze. Ale chyba dam radę.
Dziś muszę zwlec tyłek i iść po dzieciaki do przedszkola bo teściowa strajkuje
myje okna i nie chciało jej się 24 km przyjeżdżać i stwierdziła, że nie urodzę od jednego razu jak pójdę po maluchy bo na badania i tak chodzę i co 10 dni do gina 
no cóż chyba pora się zbierać
Dziś muszę zwlec tyłek i iść po dzieciaki do przedszkola bo teściowa strajkuje
no cóż chyba pora się zbierać
ionka
Fanka BB :)
Kobito uwazaj, bo sie kiedy nakryjesz nogami i kurcze bedzie problem. Nie masz np pralki kolo wanny? moze czegos sie trzymaj?
dziewczyny ja nie wiem co jest z moja mama.
Odkad wrocila z pracy po wczorajszej klotni, to calkiem inna kobieta jest.
Tylko, ze.. tak az wchodzi w tylek.. ale to tak ze az mnie szczypie.
Nawet wczoraj kupila prezent dla dzidzi. taki ten.. no.. zabraklo mi slowa.. no to zeby sie nie rozkopywał..
nie wiem o co jej teraz chodzi...
nie mam pralki w łazience, mam w kuchni ;-) mam przy wannie takie uchwyty i zawsze ich używam i dziś też, ale się pośliznęłam i tak...

co do Twojej mamy, to wydaje mi się, że głupio jej po wczorajszym

Hej dziewczyny siedzę tak i zastanawiam się ile z Was siedzi również na zwolnieniu a ile jeszcze pracuje ?![]()
ja normalnie pracuję

fajnie w domu, ale u mnie nikt mi nie płaci z zwolnienie, tzn mogę sie ubiegać o zwrot z socjalu, ale oni mają jakieś tam swoje kryteria i pewnie zwrotu nie dostanę

moniSkaBe
co do Twojej mamy, to wydaje mi się, że głupio jej po wczorajszymalbo może chce mieć spokój w domu na święta ;-)
hehe.. zaraz bedzie kolejna awantura jak jej powiem, ze nie jedziemy do dziadkow na swieta.

hehe.. zaraz bedzie kolejna awantura jak jej powiem, ze nie jedziemy do dziadkow na swieta.
![]()
no no ciężki kaliber dla niej to będzie ale dasz radę

moniSkaBe
kuuurcze.. ale powinna zrozumiec , ze nie chce jechac 130 km i siedziec tyle czasu w dymie papierosowym i brudzie.
Dziadkowie nie za bardzo dbaja o porzadek
dziewczyny z innej beczki..
mam ladnego pnacego kwiatka, taki ala bluszcz. No i ma on mokro (nie za mokro) a sluchajcie... usycha
nie wiem dlaczego..
w ogole odkad mieszkamy u rodzicow to on cos mi marnieje. U Karola babci swietnie sie rozrosl, a teraz marnieje. Taka jestem zla, ze nie wiem.
Dziadkowie nie za bardzo dbaja o porzadek

mam ladnego pnacego kwiatka, taki ala bluszcz. No i ma on mokro (nie za mokro) a sluchajcie... usycha

w ogole odkad mieszkamy u rodzicow to on cos mi marnieje. U Karola babci swietnie sie rozrosl, a teraz marnieje. Taka jestem zla, ze nie wiem.
demsik
Albo ma za mokro, albo stoi w złym miejscu.teraz nie ma wiele słońca,więc kwatki potrzebują mniej wody.Mi paprotka marniała jak wisiała na ścianie a jak ją przestawiłam na szafę to zaczęła rosnąć.A raz na jakiś czas kwaitki warto nawozić, w okresie zimowym rzadziej, ale na butelce jest napisane jak stosować
reklama
mag349
mam ladnego pnacego kwiatka, taki ala bluszcz. No i ma on mokro (nie za mokro) a sluchajcie... usychanie wiem dlaczego..
Kochana, musiałabys sobie poczytać co lubi ten akurat kwiatek, bo jedne wolą stać (wisieć) w zacienionym miejscu, inne w słonecznym. Jedne lubią jak się podlewa je co 2 dni, inne raz na 2 tygodnie. Ja jestem po szkole ogrodniczej, ale do kwiatków tez nie mam ręki, za to moja siostra amatorka jest maniaczką kwiatkową i hoduje w domu ponad 100 odmian, przy czym każdego trzeba inaczej pielegnowac

A moim kwiatkom nie podoba się po remoncie, bo wcześniej takie piękne były, a teraz usychają na potege. Nic nie chce im pomóc