reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja dopiero usiadłam a wy juz lulu:) dobranoc kobietki:)
mój obiadek byl dzis smakowity:) jeny ryż cudny, fasolka szparagowa niebiańska, synkowi ziemniaczek i kotlecik schabowy tez smakował:)ciesze sie z tego urzadzenia ogromnie:)kasze ugotowałam tradycyjnie:) było smaczne:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja upiekłam serniczek z ciemnym ciastem i też na trochę zasiadam do kompa. Od wczoraj jeździmy w spacerówce w takiej lekko uniesionej pozycji, coś jak w leżaczku i powiem Wam że teraz spacery to bajka. Nigdy nie mieliśmy większych problemów ze spacerem w wózku ale jednak jak nie spał to po pewnym czasie marudził. A teraz dziecka nie ma, jedzie jak zahipnotyzowany a w sklepach chichra się w głos i gada po swojemu zaczepiając zwłaszcza panie hehe. No tak to można jeździć i jeździć.

kobitki uciekam do łóżka, jutro mamy wielki dzień: Julka pierwszy dzień do zerówki, nowa pani, nowi koledzy, nowa szkoła. ubranko przyszykowała eleganckie bo jutro rozpoczęcie tylko a od czwartku normalnie.powiem Wam że ja się bardziej stresuję niż młoda moja :)
spokojnej nocy życzę i do jutra kochane moje :)

ja dopiero mam czas:) cały dzień przygotowania do szkoły i na wieczór zakupy w galeriii bo okazało się że spodnie od garnituru Wiktora za krótkie :( ale daliśmy radę i są eleganckie tylko ciemny popiel. Nakupiłam słoiczków. mały dostał kaszke na sen z hippa :) zjadł cały słoik i bomba śpi ładnie:) dziś cały dzień maltretował stópki brał je do buzi albo pełzał na panelach :) Dzieciaki śpią smacznie a ja jeszcze muszę prasowac :( idę Was nadrobić i może wpadne jak się wyrobie bo trzeba wstać na 8.00 do kościoła bo tam zaczyna się wszystko.

Przeraża mnie to, że jutro 1 września... To oznacza, że jeszcze tylko miesiąc z kawałeczkiem i będę musiała wracać do pracy.
Pewnie przez pierwsze tygodnie będę nosić przy sobie tabletki od bólu głowy, bo w szkole na przerwie jest okropnie. A jak się ma dyżur, to już w ogóle... Odzwyczaiłam się:baffled::no:

Idę spać, bo już nie mogę tych znaków itp:angry:

kobitki uciekam do łóżka, jutro mamy wielki dzień: Julka pierwszy dzień do zerówki, nowa pani, nowi koledzy, nowa szkoła. ubranko przyszykowała eleganckie bo jutro rozpoczęcie tylko a od czwartku normalnie.powiem Wam że ja się bardziej stresuję niż młoda moja :)
spokojnej nocy życzę i do jutra kochane moje :)
Powodzenia dziewczyny :) wiem co czujecie u nas to samo ale podwójnie

witajcie:-)ja dziś niewyspana, Mały spał oki, choć nad ranem już coś tam jęczał przez sen, ale ja bardzo długo nie mogłam zasnąć, cały czas myślałam, że jestem głodna, więc wstałam zjadłam sobie paróweczkę, ale nadal nie mogłam zasnąć:sorry2:no i tym sposobem kiepsko mi dziś. Poza tym to u nas nieprzerwalnie od wczoraj leje, dziwnie bo jest tak ciemno w domu, że muszę światła rozpalać, no a ja w sumie na wrześnień się cieszę bo w końcu zaczynam aerobik:tak:
Miłego dnia dziewuszki:-)

reklama
Dzień dobry dziewczynki:)
jejku ale pogoda, 9 stopni, leje straszny deszcz, wieje wiatr- kurka to chyba listopad a nie wrzesień :(
nocka spoko mała wstała o 6:30 o 7 zjadła teraz urzęduje ze mną w kuchni. Julka cała przejęta dzisiejszym dniem, zobaczymy jak będzie jutro :)
Polka Wam też powodzenia :)
zmykam bo muszę Polę przygotować bo zostaje z babcią, jak byłoby ładnie to wzięłabym ją a le na taką pogodę to absolutnie. więc zostaje na dyżurze z babcią :)
ciepłego dnia życzę i do później :)

Do góry