reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam! A mojej Kornelce cos sie poprzestawialo, teraz caly czas na rekach tylko chce. Chyba ja przechwlilam ze taka grzeczna. I nadal mi nic nie chce jesc procz mleka i kaszki. Ale dobrze wyglada wiec nie bede w nia wciskac. :-) Mam nadzieje ze jutro pogoda sie poprawi bo juz 3 dni na dworze nie bylismy a wariuje w tym domu.. Pozdrawaimy cieplutko.

Witam dziewczęta!

Oczywiście witam się dopiero późną porą.

katrinka7 Jestem w szoku z postawy chrzestnego Twojego synka, kurczę nie dać nawet pamiątki dziecku, w głowie mi się to nie mieści.:szok:

polka Ooo ale w tej edukacji się zmienia, pierwszy raz słyszę że szachy jako przedmiot w szkole. No cóż, może coś w tym jest, w końcu uczy logicznego myślenia.;-)

Marciaa Super że u Was lepiej. Lada moment i będzie po chorobie.

My byliśmy dziś u prababci Marcelka która mieszka 60km od Poznania i ma 89 lat, ale prawnusio się do niej chichotał, babcia przeszczęśliwa:-D. Od 18.09 zapisujemy się na basen na zajęcia z niemowlakami, już nie mogę się doczekać:tak: Kurczę dziś 1.09 i tak naszły mnie myśli co to będzie za 3 lata kiedy Marcela będę chciała posłać do przedszkola jak słyszę jakie są teraz problemy z przyjęciem bo miejsc brak i przesiew robią straszny.:no: No nic nie ma co się martwić na zapas.

A w Poznaniu dziś pogoda nawet udana, jak mniej wiało to ciepło było tak że w krotkim rękawku spokojnie mogłam chodzić. Dobrze, przecież jeszcze lato mamy.

Ostatnia edycja:
no i doczytalam :)

Marciaa duzo zdrowka dla was, przyczepilo sie cholerstwo.

kurcze widze ze nie tylko ja sie stresuje pierwszym dniem w przedszkolu mojego dziecka. Dzis bylam z Patem na orjentacji a od jutra mlody rusza do przedszkola na 3h dziennie.

Patrzylam na fotki, to widze ze wiekszosc z was juz chrzciny ma za soba, my mamy impreze 12 wrzesnia i wczoraj szukalismy kanjpki i znalezlismy calkiem fajna blisko domu, a tego sie wcale nie spodziewalam.
Pata urodziny przeniesiemy na sam koniec wrzesnia, bo nie chcialam robic dwoch imprez tydzien po tygodniu, a w ostatni weekend urodziny miala Maya, Pata kuzynka ktora urodzila sie tego samego dnia co Pat :)

ups Polcia placze... do pozniej

Dobry dzień;-)u nas ok, nocka minęła nam całkiem całkiem, Mały marudził momentami, ale czuję się wyspana, więc konkluzja taka, że nie było tak źle. Dziś u nas nie pada. W końcu! No ale i tak jest pochmurno, 11 stopni i pewnie lepiej nie będzie.
życzę Wam miłego dnia, powodzenia w przedszlkolach i szkołach:-)

witajcie
nocka ok marudzil o 3 wypil butle herbatki :O potem o 5 popłakał wypił 100 mleczka i pospal do 7:) i zjadł łądnie nawet sniadanko mamuska odrazu humor lepszy :)
Dzisiaj wesolutki, nie płacze wiec hcyba juz ok :) Posmarowałam mu usteczka gencjana i tak wyglada nasz Jagódek ;-)
Zobacz załącznik 280414

dzis na 14.40 pediatra mysle ze obejdzie sie bez antybiotyku :) potem jak bedziemy mogli isc to pojedziemy do dziadkow. Musze jechac kupic soczewki i pampersy do pływania :D:D:D no i sobie cos kupic bo chlodno a dupsko uroslo i nie ma sie w co wbic

Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
nocka bez zmian czyli śpimy, pobudka o 6 rano bo musiałam Julkę do szkoły wyprawić. Pola wstała dopiero o 6:40 zjadła mleko i oczywiście poszła z nami do szkoły:)
dziś nie pada ale jest bardzo zimno jak wstałam to bylo tylko 8 stopni, ale ubrałam Polę włożyłam do chusty i na nóżkach do szkoły, przynajmniej się przewietrzyła bo ile można w domu siedzieć. teraz sobie drzemkuje a ja jem śniadanko:) Juli nie mam do 14 bo do tej godziny ma zajęcia w szkole. jeszcze muszę ją zapisac na jakieś zajęcia dodatkowe i moje dziecko już wybrało sobie balet, hihihi, zobaczymy co z tego wyjdzie.
marciaa cieszę się że już wracacie do zdrówka :)
miłego i ciepłego dnia życzę kobitki :)

reklama
Do góry