reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wow...to nieźle:tak:a ja własnie jestem w mega pozytywnym szoku, moje dziecko spało godzinę dwadzieścia!:tak:a ja w tym czasie poskłądałam pranie, podszykowałam obiad i jest git, mam to z bańki:-D

reklama
My też przeżyliśmy pierwszy dzień w przedszkolu. Dzisiaj było krótko, ale Karol bardzo pozytywnie nastawiony. Oby tak dalej :)

że mleko mamy jakieś gorsze jest? ja sobie wypraszam ;) ale twój Franko to rzeczywiście jest niesamowity gość! :)
chyba lekarz mial na mysli ze rzadko sie zdarza ze kobieta tak wytrwale i dlugo karmi cycem

a my dzis pierwsza nocke spalismy w spiworku no i przespal w nim tylko pol nocki, obudzil sie okolo 2 i zaczał stekac i plakac jak go uspokoilam i prawie spal wlozylam do spiworka i chwile i znowu sie obudzil i stekal wiec poszlam po masc na dziąselka no i sie wted uspokoil, ale juz nie wkladalam go do spiworka bo podejrzewam ze bylo mu chyba ze cieplo w tym, dzisiaj sprobujemy znowu, ale dzis bedzie tylko w body na dlugi rekaw i nie zaloze mu spiochow wiec nozki bedzie mial gole :) moze nie bedzie mu tak gorąco

Witajcie.

U nas nocka minela spoko jak zawsze maly sie obudzil o 4 na jedzenie i pospal jeszcze do 7 zawsze sie budzi razem z tata do pracy i tylko slysze smiechy chichy hehe.

Polka - faktycznie Twoj maluch duzo je hehe moj o tez je kaszke ale z butelki mu daje taka gestsza bo nie chce pic mleka bez kaszki to mu daje po troche do mleka ale tyle to jeszcze nigdy nie zjadl. No i dobrze , nich je ile mu sie odoba i jakie ma potrzeby.

Ja tez jak wysle sebiego do przedszkola to zapisze go na jakies dodatkowe zajęcia jak bedzie chcial, o ile wogole bedzie chcial isc do przedszkola bo on tylko mama i mama no i jeszcze babcia i dziadek - JUDASZ JEDEN !!!

Lece sobie przygotowac obiadek poki dzieciaki śpią

katrinka ja ubieram mlodego do spiworka w rampersiki tylko :)
a spiworek masz z rekawkiem?? ja mam na ramiaczkach wiec musze body na dlugi rekaw zalozyc, no nic zobaczymy jak dzis bedzie, mysle ze w koncu nauczy sie w tym spac, tyko troche cierpliwosci trzeba do niego :)

mlody dzis jakis maruda, nie moge w spokoju kawki sie nawet napic

O rany nie wiem co z moim dzieckiem się dzieje od 3 dni! Wystarczy, że wyjdę z pokoju i wrzask, zachwaliłam ją za bardzo. Po za tym nie ma wody, nie można posprzątać i ugotować obiadu. wrr.

katrinka ja mam śpiworek na ramiączkach i ubieram Poli tylko body z długim rękawkiem.

ale mam nerwy na to moje dziecko małe. kurka noc nie robi tylko płacze teraz, zupki nie zjadła, jak ją położę w łóżeczku to podrzuca tyłkiem do góry i wrzeszczy i patrzy tylko czy ja na nią patrzę.
a myślałam że jak starszej nie będzie to coś zrobię, a tu nic :(

a wiecie czego się grzdyl nauczył, jak czegoś nie chce już jeść to wytrąca mi to z ręki, więc jak je zupkę to efekt jest taki że wszystko jest brudne :(

Ostatnia edycja:
Witam.
U nas nocka super,Bartus przebudził sie o 5 dałam smoka spał do 6 dałam mleczka pogadał sobie i obudzilismy sie o 9 takze wyspana jestem.Pogoda okropna wietrzna i pewnie bedzie padało,to siedzimy w domku,tylko ja skocze do lekarza po recepte na mleko.Bartus teraz drzemkuje ale sie leka miał problem z zasnieciem ale jak narazie spi.

Marciaa taki biedaczek z Twojego synka oby wizyta była ok i obeszło sie bez antybiotyku:)

Dobrego dnia życze:)

Hej ja tez wyspalam zjadla po 5 i spala do 10 tyle ze w nocy kilka razy sie przebudzala i jeczala. Polusia moja tez sie tak rzuca nerwos maly nawet na rekach jak ja trzymam to mi sie pyrga.

reklama
Do góry