M
myszowata
Gość
wow...to nieźle
a ja własnie jestem w mega pozytywnym szoku, moje dziecko spało godzinę dwadzieścia!
a ja w tym czasie poskłądałam pranie, podszykowałam obiad i jest git, mam to z bańki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba lekarz mial na mysli ze rzadko sie zdarza ze kobieta tak wytrwale i dlugo karmi cycemMy też przeżyliśmy pierwszy dzień w przedszkolu. Dzisiaj było krótko, ale Karol bardzo pozytywnie nastawiony. Oby tak dalej
że mleko mamy jakieś gorsze jest? ja sobie wypraszamale twój Franko to rzeczywiście jest niesamowity gość!
![]()
a spiworek masz z rekawkiem?? ja mam na ramiaczkach wiec musze body na dlugi rekaw zalozyc, no nic zobaczymy jak dzis bedzie, mysle ze w koncu nauczy sie w tym spac, tyko troche cierpliwosci trzeba do niegokatrinka ja ubieram mlodego do spiworka w rampersiki tylko![]()