reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hehe Czarnuszka pamiętamy, co to za pytanie ;-)
Dobrze, ze u Ciebie wszystko wporząsiu :)
Mały zjadł troszkę kaszki z deserkiem pospał ładnie a teraz bawi się z Tatą garnuszkiem :) ciekawe co to bedzie za noc az sie boje zasypiać

reklama
Witajcie mamuśki
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie.
Moi chlopcy juz spią wiec moge cosik napisac.
Wybaczcie ze tak rzadko do Was zagladam, ale ciagle cos robie a jak mam wolny czas to laze po dworze albo jade do jakiejs kolezanki bo w domu mozna do glowy dostac.Postaram sie wpadac do Was czesciej.

U nas dobrze wszystko Sebi juz siusia i robi kupki do nocnika od jakiegos czasu, Krystianek smakuje zupki deserki i wogole juz prawie wszystko co moje ugotowane hehe, mam ekologiczne warzywa i owoce to mu sama gotuje , jakbym nie miala to chyba bym sloiczki dawala. Mlodszy wazy ponad 8 kg jak nie wiecej hehe, klocus z Niego. Sebi przechodzi chyba bunt dwulatka, bo jakis nie do zniesienia czasem.
Mam tyle dobrze ze godzina 18 i dzieciaki juz spia wiec ja to nawet po 17 juz kapanie zaczynam. Dobrze ze tak śpią bo moge wieczorami troszke popracowac jakby nie bylo kazdy grosz sie liczy.

No to chyba tyle u nas , trzymajcie sie cieplo kochane :)

Buziaki

Witaj po dłuzszym czasie:)
To ładnie ze synus siusia do nocnika.A Krystianek ładnie wazy mały pączus:)Super ze wszystko jest u Was ok:)Pozdrawiamy i buziakujemy:)

witacie drogie moje wieczorową porą :)
dziewczyny śpią: mała wsunęła butle trochę po marudziła i padła, a duża cała przejęta jutrzejszym dniem w szkole już normalnie 5 godzin też padła.
jutro czeka mnie rozpoczęcia dnia już o 6 rano. muszę przyszykować Julkę do szkoły, małą też i na 8 do szkoły. po południu znowu na zakupy bo jutro wywieszą listę zakupów, czyli miej mama wór pieniędzy i kup do szkoły.
miłego wieczoru życzę :)

witajcie wieczorkiem!!! Ja już padam, ale chciałam Was nadrobić. Dziś od 6.00 na nogach. Całą trójkę musiałam naszykować do kościoła na 8.00. Po mszy M.do zerówki a ja z Franko i najstarszym do 1klasy. Moje dzieci w szoku lekkim, ale przeżyły. Zakupy znów żaliczone bo doszło wiele rzeczy a to nie koniec :( w piątek przymiarka mundurkow :) Starszy jutro 5lekcji ma. Teraz te 1klasy to mają zajęć. Język angielski to rewelka, moje dzieci chodząc od 4roku życia prywatnie. Informatyka też, u nas doszły obowiązkowo szachy 2razy w tygodniu i to w środku zajęć i każde dziecko musi. Basen to chyba standart. Wyprawka gotowa prawie. plecak na jutro spakowany :) Franko dziś Anioł normalnie-Wcinal szpinak z ziemnikami :) turlał się na podłodze. I uwielbia swoje stópki:) Śpi po kaszce bananowej pięknie ale musi jej zjeść 280 :) albo tą z hippa w słoiczku całą :) apetyt ma. I odciąganego mleka 1000ml :) :) chyba dużo co? Ale nasz pediatra nie każe porównywać z mm. Powiedział dziś że takiego silnego chłopca na mleku mamy jeszcze nie miał:) więc jestem dumna. Na zamkniętym jest kolejny dowód :) zaraz będzie. Idę was nadrobić :) super czarnuszkaczytać co u Ciebie :) buziaki dla Nikodema Marciaa:) polusiacieszę się że o k na rozpoczeciu :) powodzenia dalej!!!

reklama
My też przeżyliśmy pierwszy dzień w przedszkolu. Dzisiaj było krótko, ale Karol bardzo pozytywnie nastawiony. Oby tak dalej :)

Powiedział dziś że takiego silnego chłopca na mleku mamy jeszcze nie miał:)
że mleko mamy jakieś gorsze jest? ja sobie wypraszam ;) ale twój Franko to rzeczywiście jest niesamowity gość! :)

Do góry