reklama
Agulka61
Fanka BB :)
Witam! A mojej Kornelce cos sie poprzestawialo, teraz caly czas na rekach tylko chce. Chyba ja przechwlilam ze taka grzeczna. I nadal mi nic nie chce jesc procz mleka i kaszki. Ale dobrze wyglada wiec nie bede w nia wciskac. :-) Mam nadzieje ze jutro pogoda sie poprawi bo juz 3 dni na dworze nie bylismy a wariuje w tym domu.. Pozdrawaimy cieplutko.
Agulka61
Fanka BB :)
Dobranoc buziaki dla Poli i Julki
Witam dziewczęta!
Oczywiście witam się dopiero późną porą.
katrinka7 Jestem w szoku z postawy chrzestnego Twojego synka, kurczę nie dać nawet pamiątki dziecku, w głowie mi się to nie mieści.
polka Ooo ale w tej edukacji się zmienia, pierwszy raz słyszę że szachy jako przedmiot w szkole. No cóż, może coś w tym jest, w końcu uczy logicznego myślenia.;-)
Marciaa Super że u Was lepiej. Lada moment i będzie po chorobie.
My byliśmy dziś u prababci Marcelka która mieszka 60km od Poznania i ma 89 lat, ale prawnusio się do niej chichotał, babcia przeszczęśliwa
. Od 18.09 zapisujemy się na basen na zajęcia z niemowlakami, już nie mogę się doczekać
Kurczę dziś 1.09 i tak naszły mnie myśli co to będzie za 3 lata kiedy Marcela będę chciała posłać do przedszkola jak słyszę jakie są teraz problemy z przyjęciem bo miejsc brak i przesiew robią straszny.
No nic nie ma co się martwić na zapas.
A w Poznaniu dziś pogoda nawet udana, jak mniej wiało to ciepło było tak że w krotkim rękawku spokojnie mogłam chodzić. Dobrze, przecież jeszcze lato mamy.
Oczywiście witam się dopiero późną porą.
katrinka7 Jestem w szoku z postawy chrzestnego Twojego synka, kurczę nie dać nawet pamiątki dziecku, w głowie mi się to nie mieści.

polka Ooo ale w tej edukacji się zmienia, pierwszy raz słyszę że szachy jako przedmiot w szkole. No cóż, może coś w tym jest, w końcu uczy logicznego myślenia.;-)
Marciaa Super że u Was lepiej. Lada moment i będzie po chorobie.
My byliśmy dziś u prababci Marcelka która mieszka 60km od Poznania i ma 89 lat, ale prawnusio się do niej chichotał, babcia przeszczęśliwa

A w Poznaniu dziś pogoda nawet udana, jak mniej wiało to ciepło było tak że w krotkim rękawku spokojnie mogłam chodzić. Dobrze, przecież jeszcze lato mamy.
Ostatnia edycja:
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Kochane ja ide spac,Bartus lula to ja tez skorzystam
buziaki na dobranoc
no i doczytalam 
Marciaa duzo zdrowka dla was, przyczepilo sie cholerstwo.
kurcze widze ze nie tylko ja sie stresuje pierwszym dniem w przedszkolu mojego dziecka. Dzis bylam z Patem na orjentacji a od jutra mlody rusza do przedszkola na 3h dziennie.
Patrzylam na fotki, to widze ze wiekszosc z was juz chrzciny ma za soba, my mamy impreze 12 wrzesnia i wczoraj szukalismy kanjpki i znalezlismy calkiem fajna blisko domu, a tego sie wcale nie spodziewalam.
Pata urodziny przeniesiemy na sam koniec wrzesnia, bo nie chcialam robic dwoch imprez tydzien po tygodniu, a w ostatni weekend urodziny miala Maya, Pata kuzynka ktora urodzila sie tego samego dnia co Pat
ups Polcia placze... do pozniej
Marciaa duzo zdrowka dla was, przyczepilo sie cholerstwo.
kurcze widze ze nie tylko ja sie stresuje pierwszym dniem w przedszkolu mojego dziecka. Dzis bylam z Patem na orjentacji a od jutra mlody rusza do przedszkola na 3h dziennie.
Patrzylam na fotki, to widze ze wiekszosc z was juz chrzciny ma za soba, my mamy impreze 12 wrzesnia i wczoraj szukalismy kanjpki i znalezlismy calkiem fajna blisko domu, a tego sie wcale nie spodziewalam.
Pata urodziny przeniesiemy na sam koniec wrzesnia, bo nie chcialam robic dwoch imprez tydzien po tygodniu, a w ostatni weekend urodziny miala Maya, Pata kuzynka ktora urodzila sie tego samego dnia co Pat
ups Polcia placze... do pozniej
M
myszowata
Gość
Dobry dzień;-)u nas ok, nocka minęła nam całkiem całkiem, Mały marudził momentami, ale czuję się wyspana, więc konkluzja taka, że nie było tak źle. Dziś u nas nie pada. W końcu! No ale i tak jest pochmurno, 11 stopni i pewnie lepiej nie będzie.
życzę Wam miłego dnia, powodzenia w przedszlkolach i szkołach:-)
życzę Wam miłego dnia, powodzenia w przedszlkolach i szkołach:-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witajcie
nocka ok marudzil o 3 wypil butle herbatki :O potem o 5 popłakał wypił 100 mleczka i pospal do 7
i zjadł łądnie nawet sniadanko mamuska odrazu humor lepszy 
Dzisiaj wesolutki, nie płacze wiec hcyba juz ok
Posmarowałam mu usteczka gencjana i tak wyglada nasz Jagódek ;-)
Zobacz załącznik 280414
dzis na 14.40 pediatra mysle ze obejdzie sie bez antybiotyku
potem jak bedziemy mogli isc to pojedziemy do dziadkow. Musze jechac kupic soczewki i pampersy do pływania 

no i sobie cos kupic bo chlodno a dupsko uroslo i nie ma sie w co wbic
nocka ok marudzil o 3 wypil butle herbatki :O potem o 5 popłakał wypił 100 mleczka i pospal do 7
Dzisiaj wesolutki, nie płacze wiec hcyba juz ok
Zobacz załącznik 280414
dzis na 14.40 pediatra mysle ze obejdzie sie bez antybiotyku
Ostatnia edycja:
Dzień dobry,
nocka bez zmian czyli śpimy, pobudka o 6 rano bo musiałam Julkę do szkoły wyprawić. Pola wstała dopiero o 6:40 zjadła mleko i oczywiście poszła z nami do szkoły
dziś nie pada ale jest bardzo zimno jak wstałam to bylo tylko 8 stopni, ale ubrałam Polę włożyłam do chusty i na nóżkach do szkoły, przynajmniej się przewietrzyła bo ile można w domu siedzieć. teraz sobie drzemkuje a ja jem śniadanko
Juli nie mam do 14 bo do tej godziny ma zajęcia w szkole. jeszcze muszę ją zapisac na jakieś zajęcia dodatkowe i moje dziecko już wybrało sobie balet, hihihi, zobaczymy co z tego wyjdzie.
marciaa cieszę się że już wracacie do zdrówka
miłego i ciepłego dnia życzę kobitki
nocka bez zmian czyli śpimy, pobudka o 6 rano bo musiałam Julkę do szkoły wyprawić. Pola wstała dopiero o 6:40 zjadła mleko i oczywiście poszła z nami do szkoły
dziś nie pada ale jest bardzo zimno jak wstałam to bylo tylko 8 stopni, ale ubrałam Polę włożyłam do chusty i na nóżkach do szkoły, przynajmniej się przewietrzyła bo ile można w domu siedzieć. teraz sobie drzemkuje a ja jem śniadanko
marciaa cieszę się że już wracacie do zdrówka
miłego i ciepłego dnia życzę kobitki
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
to moja siostrzenica miala do wyboru w przedszkolu tenis basen lub teakwondo
))hehe