reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

to tak jak mój M, zawsze jak oglądam to głupie komentarze dodaje od siebie :)
a jak w ciąży byłam z Polą i musiałam leżeć cały czas to cały dzień szły tylko seriale.
a dziś jeszcze Majka :)

reklama
witajcie popołudniowo;-)ja dziś bez obiadku, oszczędzam brzuszek a M się ze mną solidaryzuje i też głoduje he he:-)ja też czekam na magiczną godzinę 20 co by zasiąść przed tv:-)a mój M nienawidzi seriali, więc pewnie zaraz coś skomentuje po swojemu:tak:

To tak jak u mnie, ale jak wyjścia nie ma ogląda, a później udaje, że nie wie o co chodzi haha :)

Mąż odebrał mój wynik zdjęcia RTG kręgosłupa, mam problem z kolanami i miałam zrobić zdjęcie. Opis zdjęcia: Skrzywienie boczne kręgosłupa lędźwiowego, czy, któraś z was coś wie na ten temat ? Muszę czekać do środy do ortopedy :p

Mąż odebrał mój wynik zdjęcia RTG kręgosłupa, mam problem z kolanami i miałam zrobić zdjęcie. Opis zdjęcia: Skrzywienie boczne kręgosłupa lędźwiowego, czy, któraś z was coś wie na ten temat ? Muszę czekać do środy do ortopedy :p
Niestety nic nie wiem na ten temat:no: Ja też odkąd urodził się Kuba i dźwigałam się z nim bez podparcia z niskiego fotela, mam problem z bolącymi kolanami. Ale już od jakiegoś czasu jest na szczęście lepiej, bo ze 2 miesiące łykam Artresan. Teraz mnie bolą jak dłużej siedzę - straszne jest to przy prowadzeniu auta:baffled:

właśnie sobie przypomniałam, że ja też się borykałam po urodzeniu Olka z bolącymi kolanami i to dłyższy czas, ale jakoś samo przeszło nawet nie wiem kiedy. Ale napewno to trwało minimum 3 miesiące.

My bylismy na spacerku,ale zimno jest,rano było tylko 4 stopnie.Ja tez sie ciesze co do seriali przynajmniej bedzie co ogladac jak Bartus zasnie oile zasnie.Mój M polubił i razem ze mną oglada jak przyjezdza.Jak narazie nic nie wysypało Bartusia po bananie,oby nie.Synek spi tzn drzemki robi z przerwami na płacz.

po basenie
był płacz wielki Luki musial wyjsc...a reszcie sie podobało :(((
eh:( nie wiem czemu odrazu jak wyszlam wydoil flache i padł
ale jak weszlam spotkalam kolezanke ze spzitala swiat jest maly...to laski zarywał raczki wyciagal i sie usmiechał nic nie zapowiadało płaczu na tle innych dzieci bardzo yzywy był
wszedł do wody i bec chyba była za zimna...:(
na pocieche pojechalismy do decathlonu i obkupilimy sie w dresy i kurtki
zjadl kache i sie kielczy do babci
mam nadzieje ze polubi plywanie

reklama
witam wieczorową porą :)
dziewczyny śpią, Pola coś marudziła ale usnęła mało tylko zjadła bo 190.
ja dziś znów na zakupach byłam i obkupiłam dziewczynki na zapas już :)

kobitki to nie kliknął to proszę TWOJE PUDEŁKO

Do góry