reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Głosuje z kompa stacjonarnego i dwóch laptopów:)
Heronek i E-kord gratulacje:)
Myszowata zdrówka kochana:)
Dzisiejszy dzień pochmurny , nijaki, znowu jestem senna...rany.Sama z Milusią w domu to pospałyśmy dzisiaj:)Idę wstawię grzyby do pasteryzacji i zrobie kawki:)

Ostatnia edycja:
reklama
frotka jeżeli są z tego samego IP to głosy są nieważne. takiego dostałam maila od gościa co koordynuje całą akcją. trzeba oddawać głos codziennie z jednego IP raz.

moje dziecię usnęło samo we wóżku, zostawiłam ją tylko na chwilkę bo poszłam obrać jarzynki do zupki, Pola ryczy na pół wsi, nagle cisza - patrzę a maluch usnął :) teraz siedzimy sobie na tarasie i grzejemy w słoneczku, ona oczywiście śpi :)

Moja pospała raz konkretnie od 9,30 do 11,20:) zjadła normalnie a teraz pełznie za mna z drugiego pokoju ,jest w przedpokoju :)
Racja polusiu nie pomyslałam.Ale Tomi zabiera laptopa ze soba i w biurze podpina sie do innej sieci,to wtedy sie bedzie liczyc???)Ale głosików przybyło! to cieszy:)

Witam sie!
No i mamy ospe:( naszczescie nie jest tak zle jak sie zapowiadalo. Mala dzielnie to znosi narazie!
Dzis odkryla, ze moze przewracac sie z pleckow na brzuszek!!!! huuuraaaaaa

E-kord, Heronek wszystkiego naj i wiele milosci!!!!!!!

Moj maz jest odemnie mlodszy:) ale tylko 3 miesiace. Znamy sie juz 7 lat, a 25 grudnia bedziemy miec 5 rocznice slubu.

marciaa - moj tez ma takie dni czasem, tylko ze potem w nocy nadrabia, ja go nie zmuszam i nawet zupki mu nie daje codzinnie tylko dwa dni daje i jeden dzien przerwy bo codziennie to on nie chce hehe.

nessia - wspolczuje ospy :baffled:nie fajna choroba , oby szybko minela

My zaraz obiadek jesc bedziemy, mąz wroci z pracy to moze jakos poprawi mi sie nastroj jakos dziwnie sie czuje, wszystko mnie wnerwia, kreci mi sie w glowie prawie caly dzien koszmar.

reklama
nesiaa życzę szybkiego powrotu do zdrowia Oli, kurcze gdzie Ona to paskudztwo złapała ?

mój wróci dopiero o 17 z pracy a ja jadę na zakupki wtedy. muszę kupić rzeczy do lodówki bo zaraz zostanie tylko światełko :)
a i jak zdążę to do mojego ulubionego lumpeksu zajrzę :)

Do góry