reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczęta;-)ja dziś mam poranek pełen wrażeń, Franuś spał jak nigdy do 7.30 - super:-)natomiast ja o 5 zostałam zbudzona potwornym bólem brzucha spowodowanym mixem zbliżającej się @ i problemów żołądkowych:zawstydzona/y:Było ciężko, poprosiłam M i został dziś w domu bo miałam wrażenie, że z toalety to ja dziś nie wyjdę, ale odpukać jest już znacznie lepiej:tak:
polusia głosik oddany
e_kord i heronek kolejnych wspaniałych wspólnie spędzonych lat z Waszymi mężami Wam życzę
Marciaa też czekałam na ddtvn

dziewczyny oglądacie nową edycję tańca?

Miłego dnia Kochane:-)

reklama
Witam sie
U nas nocka ładnie pezespana tylko o 6 sie przebudził piostekała i spalismy do 7,teraz Bartus wariuje na macie:)Pogoda brzydka jesienna.
Bartus dzisiaj przez kilka minut sam ładnie siedział bez oparcia towarzyszyły mu misie,troche sie chwiał ale fajnie mu wyszło.
e-kord i heronek wszystkiego najlepszego z okazji rocznic slubu zycze Wam duuuuuuzo lat spedzonych z Waszymi emkami:)
polusia głosik oddany:)

Dobrego dnia Wam zycze:)

polusia miło, że pytasz, dzięki:-)jest lepiej, też mam nadzieję, że to nie rota, niby Mały zaszczepiony, ale nigdy nic nie wiadomo, wczoraj mama uraczyła mnie fasolką po bretońsku i może to to, nie wiem, M rano pobiegł do apteki po węgiel i pomogło, więc chyba to jednak niestrawność, taką mam nadzieję

Witajcie :happy:

Ostatnio jestem taka senna, wieczorami zbieram się do popisania z Wami, ale nie chce mi się komputera włączyć :baffled: W efekcie kładę się.

Ja jak wiadomo mam na imię Joanna, w czerwcu skończyłam 30 lat, ale wcale nie czuję się poważną trzydziestolatką i podobno wyglądam młodziej, niż wskazuje metryka :laugh2:
Co do męża, to mój jest o rok młodszy ode mnie. Poznaliśmy się 9 lat temu.
A jeśli chodzi o uzależnienia, to u mnie kawa i słodycze.

Wszystkim 6-miesięczniakom i 7-miesięczniakom życzę dużo zdrówka i grzecznych rodziców :-D

Z okazji rocznic ślubu dla Heronka i E_kord dużo miłości!

Polusia zagłosowałam.

reklama
Do góry