reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:)Dzięki za miłe przyjecie mojej facjaty w avatarku:)Nocka byle jaka , budziła się kilka razy.Pakuje manele i jedziemy do rodziców do Zgorzelca.W pierwszy dzień swiąt po sniadaniu do Głogowa do tesciów,Drugi dzień świąt w swoim domku sami:)
Zmykam bo jeszcze bułeczki maslane wstawiłam i czasu mi braknie.Miłych przygotowań i grzecznych maluszków kochane.

reklama
laski, a może z tą wasza energią któraś do mnie przyleci?? Tabasia, masz blisko ;-)
dziś ryba po grecku, sałatki dwie i sernik. haha ciekawe jak pójdzie. i jeszcze jedna łazienka została. i ogólne ogarnięcie. i jeszcze jedno pranie, zaraz wstawię :-)

frotka, a Ty jeszcze bułeczki! czuje sie przy was jakbym miała 2 lewe ręce.
Milenka do Ciebie baaaardzo podobna :-)

No no dziewczyny jak zwykle pełne energii od rana a ja mam mega lenia :zawstydzona/y: a tu tyle roboty dzisiaj robie śledzie i rybe po grecku. Odnośnie rybki po grecku wiem że jest wątek kulinarny ale zapytam tutaj jak pieczecie rybke to w samej mące czy dajecie normalną panierke bo robie pierwszy raz :sorry2:.
No i zostaje mi jeszcze łazienka, ubrać choinke i pomyć podłogi ehhh no i ostatnie zakupy :tak: mój się ucieszy
Miłego dzionka :tak:

frotka to prawda Milenka bardzo do Ciebie podobna :)

ja już sernik mam w piekarniku :)
kompocik z suszek się gotuje, zaraz ryba po grecku, sałatka makaronowa,masa do cycek murzynki się studzi. kurcze już prawie południe a tu jeszcze tyle pracy. mam nadzieję że dziś wszystko uda mi się przygotować tak aby jutro tylko rybkę usmażyć, przygotować stół a reszta potraw odgrzać.

Moni ja robię w panierce :)

hej Matki Polki moje kochane :-)

Widzę, że prace wrą ! Pięknie ... aż zawstydzona jestem. U nas Mimi ma głównie realizuje się w kuchni przed świętami - oczywiście planuję się dołączyć :zawstydzona/y:

Póki co zamówiłam sernik, a w temacie ciast to właśnie podjadam makowiec z lodóweczki ... Marciaa trzymasz się w postanowieniu?

Właśnie przyjechał kurier i przywiózł mi renifera Duży RENIFER na biegunach Duzo wzorów TANIO (1358528327) - Aukcje internetowe Allegro

jest piękny ... zakochałam się ! :-) Nie mogę się doczekać jak Antko dosiądzie go :tak:

Dopijam herbatkę z dzikiej róży (gardełko mi odmówiło posłuszeństwa ... już parę razy na lekcjach zaniemówiłam) i zmykam pod prysznic, potem ostatnie 2 lekcje przed świętami i wielkie leniuchowanie !

Frocia Głogów to chyba nie jest duży, hm? Mój Brat z żoną jadą tam na wigilie ... może będziecie siedzieć przy jednym stole ... ;-)

No no dziewczyny jak zwykle pełne energii od rana a ja mam mega lenia :zawstydzona/y: a tu tyle roboty dzisiaj robie śledzie i rybe po grecku. Odnośnie rybki po grecku wiem że jest wątek kulinarny ale zapytam tutaj jak pieczecie rybke to w samej mące czy dajecie normalną panierke bo robie pierwszy raz :sorry2:.
No i zostaje mi jeszcze łazienka, ubrać choinke i pomyć podłogi ehhh no i ostatnie zakupy :tak: mój się ucieszy
Miłego dzionka :tak:

Ja robie bez panierki :) Lekko tylko prusze maka.

Dobry :-)
Czym mniej spie i wiecej pracuje, to mam wiecej energii :szok::-D
Noska tak jak przypuszczalam, z pobudkami. O 6 rano wstal i sie przewrocil, walnal o szczebelki :-( Pozniej zaczal mnie brac na litosc i stal od str. naszego lozka, wiec go wzielam :-p I pospalismy do 8:20. Teraz drzemka, a ja na razie nic nie robie, wzielam tylko pryszniczek i wyszykowalam sie do lekarza. Al wstanie, obiadek i jazda. Boje sie korkow, bo ponoc cale miasto stoi :eek: A wieczorem jeszcze musimy jechac po prezent dla Ala, w miedzy czasie jeszcze cos dla M musze kupic.

Polusia Ty tez masz powera :-D
Frocia sliczne zdjecie, Milcia to cala mama :-)
Moni ja robie w panierce.
Ionka podaj adres ;))

W ogole to pierwsze moje takie swieta, wiec chce poczuc ta "magie" stania przy garach :-D:-D:-D
Dobra, zmykam.

Ostatnia edycja:
Witam sie Kochane:)

Ja juz wszystko mam posprzatane i prawie gotowe w kuchni.Nocka tym razem ok,Bartus sie przebudził po 22 troche go ponosiłam i sam zasnoł w łózeczku pobudek tylko 2 to i tak dobrze w porównaniu do ostatnich nocek.jutro juz M przylatuje fajnie.

frotka ładny avatarek córcia podobna do mamusi:)

Dobrego dnia:)

frotka potwierdzam Milka to calusia mamusia:-)
polusia Ty to w ogóle jesteś mróweczka!Powiedz co dajesz do sałatki makaronowej?
moni u mnie jest w panierce!
n&h też czuję się zawstydzona:zawstydzona/y:Ale obiecuję, że kiedyś zrobię u siebie Święta!:tak:Zdrowia dla gardziołka;-)

reklama
Wszystkim Wam życzę Wesołych Świąt! :)

Wesolych_Swiat_BN.JPG

Dzisiaj albo jutro rano wyjeżdżamy do mojej rodzinki, także prze jakiś czas nie będę zaglądała.

Buziaki dla wszystkich i Wesołych Świat i dużo prezentów :)

Do góry