Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na to wyglada ze pozostają mi ...prezerwatywy, których mój mąż nienawidzii metody naturalne
tylko ze po nich moze szybko pojawic sie drugi dzidzior:-)
. Podświadomie coś cię dzieli z partnerem, poza tym nie można sobie pozwolić na spontan
tylko trzeba szukać tej gumki po szufladach blee, a najgorzej jak zabraknie
. Zarówno ja jak i mój małż ich nie cierpimy
A mnie dopadły mysli, ze nasza Natalka moze okazac sie Natalkiem...;-)kurcze a USG dopiero 27.01!![]()

Słyszałam o takich przypadkachA mnie dopadły mysli, ze nasza Natalka moze okazac sie Natalkiem...;-)kurcze a USG dopiero 27.01!![]()
Pewnie się okaże ja urodzimy czy usg mówi prawdę
Ja już się przyzwyczaiłam do myśli,że będzie córeczka;-)

Ostatnio ma ich coraz więcej i częściej. Śmieszne to jest, ale po pół godziny zaczyna człowieka denerwować
My stosowaliśmy prezerwatywy ponad rok przed zajsciem w ciąże. Po latach branie pigułek chciałam sie oczyścić z tych wszystkich hormonów i przywrócić na dłużej naturalne cykle. Dla mnie sex z prezerwatywą to nie to samo. Podświadomie coś cię dzieli z partnerem, poza tym nie można sobie pozwolić na spontan
tylko trzeba szukać tej gumki po szufladach blee, a najgorzej jak zabraknie
. Zarówno ja jak i mój małż ich nie cierpimy
![]()
ale tabletki jak mowilam odpadają a wkładka to zawsze jakies ciało obce tam w środku
cóż ciężko znaleźć odpowiednią metodęnie nie Natalki to Natalki
nic im nie wyrasta![]()
:-)nie nie Natalki to Natalki
nic im nie wyrasta![]()