Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i takim oto sposobem nie widze dziecka na spacerach. A parasolka tez be. A jak sie nierz obsunie nizej odrazu zacyna kwekac:-)
Coś to nie tak...
Będę czegos innego szukac ale nie traktuję tego jak problemu.
Toż to zagłebie przecież :-)Eee wiecie tak sie zastanawiam jak to jest z tymi smoczkami bo przeciez jak sie karmi piersia to mleko leci tak samo (oprocz samego poczatku). Przecie kanaliki sie nie powiekszaja. A smoczki z wiekszym przepływem sie daje![]()
Spróbuj podawać malszkowi wodę na malutkiej głębszej plastikowej łyżeczce albo kup niekapka. Moja mała od 3 tygodni jedzie na łyżeczce i bardzo to lubi a dziś kupiłam LOVI niekapka z miękkim ustniczkiem i zobaczymy jak będzie !karlajna ja probuje przepajac wodą choć maly nie umie pic z butli,ale "tryskam" mu troche na wargi i do buzki tą wodą wyraznie mu lepiej po tym.
My z zasypianiem problemow nie mamy,maly zasypia sam lub przy cycu.

pewnie zwaza, popatrza i wsio. Nawet nie chce mi sie tam isc, ale list przyslali. Aaaa pojde z ciekawosci zobaczyc ile przybral ;-)