Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Achhhh a ja dzisiaj wspominalam moja ciaze i stwierdzilam, ze za szybko to zlecialowłaśnie oglądałam nasze archiwalne brzuszki, i aż mi się łezka w oku zakręciła, kurcze to było tak nie dawno![]()

a te gotowanie marchewki lub ziemnaczek to po ugotowaniu rozgnieść bez dodatku wody i podać???
Gdy córcia była przeziębiona pediatra zaleciła 3 razy po 3 kropelkiCzy któraś z was daje maluchowi witaminę C jak tak to ile kropelek dziennie?
Gdy córcia była przeziębiona pediatra zaleciła 3 razy po 3 kropelkiteraz jej podaję 3 kropelki.
No właśnie Nikiego chyba coś pobiera a mam w domu witaminę C. Myślę że mu nie zaszkodzę jak mu podam samowolnie bez wizyty u pediatry w końcu to tylko witamina co wy na to ?
Ooo to jutro zapytam w aptece :-)EDIT: Tabasia, ja kupiłam tutaj probiotyki, właściwie synbiotyki (pro i pre razem) dla niemowlaków![]()
nazywa sie PROTEXIN RESTORE, to są saszetki i kosztowały niecałe 7euro, z tym, że jedną saszetke zużywałam na 3 dni![]()

W koncu po 10min. i wyprobowaniu chyba wszystkiego, uspokoil sie na tyle, ze moglam mu podac buletke. Wypil i usnal mi w ramionach. Obstawiam, ze znowu glod plus zmeczenie... Musi wiecej spac po poludniu i od razu po kapieli i wszystkim co jest z nia zwiazane, musi dostac mleczko
To plan na jutro.