katrinka7
Fanka BB :)
to ja tak mam mniej wiecej od miesiąca i to codziennie wykąpany ladny zadowolony i jak mamy jesc to jest krzyk i dopiero jak prawie spi to moge go nakarmicOoo to jutro zapytam w aptece :-)
A juz nie stosujesz? Jak podawalas Olci?
U nas dzis spoko dzionek, ale jaki cyrk byl wieczorem to glowa mala
Ubrany, wypachniony, czysciutki... ja w kuchni przygotowuje mleko, M go trzyma na rekach, a tu nagle taki wrzask, ze chyba caly blok slyszal
Za nic go nie moglismy uspokoicW koncu po 10min. i wyprobowaniu chyba wszystkiego, uspokoil sie na tyle, ze moglam mu podac buletke. Wypil i usnal mi w ramionach. Obstawiam, ze znowu glod plus zmeczenie... Musi wiecej spac po poludniu i od razu po kapieli i wszystkim co jest z nia zwiazane, musi dostac mleczko
To plan na jutro.
i nie wiadomo z czego to ma bo czasem byl faktycznie przemeczony ze mogl tak krzyczec a czasem ledwo sie obudzil i byl kąpany i tez sie darl
ja mam tylko nadzieje ze mu to niedlugo przejdzie

W koncu po 10min. i wyprobowaniu chyba wszystkiego, uspokoil sie na tyle, ze moglam mu podac buletke. Wypil i usnal mi w ramionach. Obstawiam, ze znowu glod plus zmeczenie... Musi wiecej spac po poludniu i od razu po kapieli i wszystkim co jest z nia zwiazane, musi dostac mleczko
To plan na jutro.
Ja jestem ciekawa jak jutro bedzie. Ale, ze u Was po spaniu tez krzyk to dziwne, bo w sumie to nie wiadomo o co mu chodzi 
, no i nieraz troche buti pociupcia albo meczko albo herbatke i jak na razie nie to dziecko, a juz stracilam ochote na spcery po tych jego koncertach 
a wcale sie mocno nie uderzyła, tzn nam sie tak wydaje...
ja nie daje rady, dziecko wierzga, wózek jedzie, echhh 
I nie wiem juz co z tym robic, oliwka schodzi i jest ok, po czym za dwa dni znowu to samo