Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moni27 witamy częstochowę![]()
Pozdrawiam
i teraz po raz pierwszy widzę kogokolwiek z Czewy oprócz mnie :-)
dobrze chociaż że naczyniak się wchłonoł u Twojego dzidziusia, napewno wszystko będzie dobrze :-)
- ojej kochana!!!!!!!!! to nie ciekawie...pewnie boli jak cholera...kamienie sa najgorsze....ja mam w woreczku zolciowymHej kochane :*:*:*
Przepraszam za dłuuuugą nieobecnośc, ale byłam w szpitalu. Niestety mam chore nerki.. Kamice nerkową i jakieś tam zastoje I i II stopnia.
Mam nadzięję że u Was wszystko okPozdrawiam :*
- Nooo... ja tez ciagle mysle o tej tragedi.....podziwiam ją ze nie zwariowała....bo ja mnie to by ppewnie w pschiatryku zamkneliteraz chyba trwa pogrzeb Antosia....
[*]
- ojej jedna dobra wiadomosc!!!!!!!!!!! swietnie ze sie poprawilo!!!!!!! poprostu cuddddddd bardzo sie cieze!!!!\witajcie
ja też myślami jestem z Emilką i Krzyśkiem
ale nie ukrywam że od wczoraj bardziej myślę o sobie bo wylądował w szpitalu:--
-( skurcze miałam już co 10-15 minut ale opanowali
szyjka mi się skróciła ale jest nieźle ;-) dostaje zastrzyki kroplówki leki dowcipne doustne i jakoś leci skurcze są ale rzadsze więc idzie ku dobremu czekamy za posiewm moczu żeby wykluczyć infekcje
ale najlepsze wieści są takie, że naczyniak się wchłonął a różnica między komorami ma tylko 1mm czyli jak pan dr powiedział że jakby się przyczepił to by powiedział, że to błąd aparatu komory są powiększone ale symetrycznie a to o niczym nie świadczy
pozdrawiamy