Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
j juz wcinam moja pomidorowke.... drugie po spacerku zjemy.... udka z ziemniaczkami i marchewka na gestoo mmm uwielbiam marchewke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
boje sie ciemnosci ...moze to glupie ale nie wiem czemu zaczelam sie bac.... mysle teraz tez ze moglam mamie nie oddawac ciuszkow do domu tylko sobie na polce zostawic zeby nie miec tej pustki w mieszkaniu jaka czuje jak jestem. wtedy leze na lozku i biore kocyk Antosiowy i tule sie do niego.... w ogole kiedys czytalam ze jak sie za bardzo rozpacza to sie blokuje droge do nieba zmarlym poniewaz swoja rozpacza trzymamy ich przy sobie... ciagle mam te slowa w glowie i boje sie ze moj Antos ugrzeznie gdzies w polowie drogi do nieba a tego bym nie chciala... jej nie chce zeby to wszystko brzmialo jakbym byla psychicznie chora
nie wiem jestem bardzo wrazliwa osoba i duzo napewt ******* mnie rozkleja czy jak ktos krzyknie na mnie... ale tez mam swoja wiare i wierze w to ze Antos czuwa nad nami i ze napewno jest mu juz dobrze ze nie cierpi. modle sie naprawde do Boga, do Maryi, do Jana Pawła II i do Aniola stroza zeby opiekowali sie moim Aniołkiem. cięzko mi jest bardzo tylko nie wszystko sie pokazuje...uu.. to maly gigant rosnie![]()
no i po wizycie... w aptece...
stówa poszła![]()
gin przepisała mi żelazo na anemię, witaminkę b6, antybiotyk w postaci globulek dopochwowych bo narzekałam na dużo wydzieliny i 3 razy dziennie mam brać kwas foliowy. aha, i dostałam lactovaginal,żeby poprawić stan pochwy po tych antybiotykach ale nie wiem czy brac je teraz czy po kuracji?
No i mówiłam o twardnieniu brzucha to zbadała i powiedziała ze zaleca mniej seksu :-(