Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj to zaszalałam ze śniadaniem. Chciało mi sie świeżej bułeczki z pasztetem i ogórem kiszonym. POszłam do sklepu i owszem kupiłam to, ale jako alternatywe. Bo jak zobaczyłam powidła to nie mogłam sie oprzec. Zamarzyła mi sie świeża bułeczka z dużą ilością masełka (czego raczej nie jadam) i powidełkami, a do picia kawa zbożowa z mlekiem.
Po jednej bułce z powidłami stwierdziłam że jednak na ten pasztet też mam chęć i zjadłam jeszcze bułę z pasztettem i ogórem![]()

mrozik ale masz zachciewajki, a ja ostatnio mam strasznie chęć na pomarańcze i manadarynki, codzień musze zjeść
Dziewczyny, nie wiem czy wy też tak macie, ale ja mam wrażnie że lekraz jednak się pomylił, i nasza dziewczynka po porodzie okarze się chłopczykiem. Dlatego nie kupuje nic różowego

U to u mnie chyba nie zaciekawie bo w 3 mies. miałam 7,4 tej hemoglobiny , i biorę do dziś zapisane żelazo a hemoglobina
(wyniki 2 dni temu) obecnie 7,6 , też mi powiedziała gin że dobrze że jeszcze nie spadła, ale kurcze czemu aż taka niska
A wogóle ja miałam dziś wizyte u gina, i L4 dostałam, leżenie i oszczędzanie się bo szyjka się skraca niepokojąco. Po za tym pozostał FRANEK jajeczka nie znikły:-), waży 710g a zmierzyć się nie dał. Wiercił się tak, że szok, jak go widziałam to aż łezka sie zakręciła ze wzruszenia. Już się nie mogę doczekać aż będzie z nami.
Miłego dzionka!!!