Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mag349 a czemu cesarka :-(?
tak apropo właśnie z usg wróciłam tak sie ciesze że wszystko ok, położenie ma podłużne główkowe (główką w dół):-) ufffff 2307g 33 tydz.
jaki śmieszny ma nosek po tacie hehe , usta po mnie;-) i słodki uśmiech , wkleję zdjęcia

tak apropo właśnie z usg wróciłam tak sie ciesze że wszystko ok, położenie ma podłużne główkowe (główką w dół):-) ufffff 2307g 33 tydz.
jaki śmieszny ma nosek po tacie hehe , usta po mnie;-) i słodki uśmiech , wkleję zdjęcia
jestem ciekawa ile moja niunia będzie ważyć - usg 1 lutego ;-)
Jutro biore sie za sprzatanie i to ostro
Tzn. najpierw w szafach zrobie porzadki, a pozniej moze czwartek-piatek reszte mieszkania ogarne. Nie wiem jak to pojdzie w praktyce, bo mam lenia i zero syndromu wicia gniazda 
na szkole rodzenia polozna mowila ze kiedys bylo nawet takie powiedzenie co do witamin dla kobiet w ciazy: "bierzesz materne, rodzisz mana".
podobno czesc tych witamin ktore sa starszej generacji jak wlasnie np centrum materna powoduje ze dzieci maja duza wage, a te nowszej generacji juz nie - szkoda tylko ze nie powiedziala ktore to sa tej nowszej. odkad mam lepsze wyniki przestalam brac witaminy, bo nie chce by maly byl zbyt duzyposilam sie za to w wiekszej ilosci owocami i warzywami, oprocz tego i tak lykam zelazo oddzielnie.
a co do Wagi Mikołajka to nie jest taki duży ...w 31tyg ważył 1800g