Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Dobrze że tylko kolana ucierpiały.Druki powinien mieć lekarz, to jego obowiązek. Mój miał i mi wystawił już zaświadczenie :-)a co do tego becikowego to prawda że z nfzu dostaje się taki druk i gin tam zaświadcza że byłam pod opieką lekarską i wypełnia ??
bo myślałam że wystarczy zwykłe zaświadczenie od gin wypisanea moja że jakiś druk://
Gosia jestem 2w1. Nie rodze jeszczeminki/emotki są w zaawansowanej edycji - czy jakoś tak...
a co z Tabasią???![]()
Miałam odpisać dokładnie to co FiołkowaWiecie jak mnie denerwuje takie powstrzymywanie skurczy przez lekarzy brrr
ja bylam w szpitalu ostatnio (mialam skonczony 35 tc) i tez mi dali cos na powstrzymanie bo na ktg wyszly jakies minimalne skurcze. Jak poszlam do pielegniarki po wenflon (nie wiem jak to sie pisze) to sie wsciekla i mowi ze ci lekarze to tak wymyslaja, ze juz na tym etapie to nic wielkiego by sie nie stalo jak bysmy urodzily.
Dziewczyny, spokojnieCiąża nie od parady trwa 40 tygodni. Nie narzekajcie, że lekarze powstrzymują skurcze. Gdyby pozwolili na poród w np 36 tc, a okazałoby się, że potem będzie coś z dzieckiem nie tak, to kogo byście winiły? Jak babka jest przed terminem, a z dzieckiem nie dzieje się nic złego, to po co je wyciągać? Przecież wiadomo, że im dłużej jest w macicy, tym lepiej
:
Tak się zastanawiałam czy to w ciąży tak ładnie wyglądasz?Bardzo dziękuję
To zdjęcie sprzed ciąży, jak nie miałam takich pucków na twarzy![]()

tak się ucieszyłam...Ania w sumie nie miała żadnych objawów, nagle ją wzięło....i jak szybko się uwinęła 

jakoś przed 19stą dała znać że jadą do szpitala a o 20.50 już miała synka w rękach 

- też tak chce