Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Dzień Dobry wszystkim!
Przetrwałyśmy nocke.Mała gorzej kaszle teraz,ma taki mokry,charczący kaszel.Oklepuje jej plecki(jak jej się to podoba
)i do wieczora będę dawała flavamed wykrztuśnie.Oby jak najszybciej pomogło.Żal mi jej,nawet spokojnie pospać nie może.Jak by tego było mało to mój M od wczoraj ma gorączkę.Nie zeszła mu przez noc i poszedł tak do pracy:-(Jak nie urok...to wiecie co.
Przetrwałyśmy nocke.Mała gorzej kaszle teraz,ma taki mokry,charczący kaszel.Oklepuje jej plecki(jak jej się to podoba
)i do wieczora będę dawała flavamed wykrztuśnie.Oby jak najszybciej pomogło.Żal mi jej,nawet spokojnie pospać nie może.Jak by tego było mało to mój M od wczoraj ma gorączkę.Nie zeszła mu przez noc i poszedł tak do pracy:-(Jak nie urok...to wiecie co.
Ja podaję codziennie witaminę D (bo my na piersi) tak jak zalecają 1 kropelkę dziennie dla takiego malucha
w tamtym tygodniu J był u księdza załatwiać... to ksiądz mu powiedział że może nam dac od razu ślub w kapliczce i bez dodatkowych kosztów... spodobało się to J... i strasznie się na tą opcje napalił....

Spróbuj zamówić to urządzenie Chicco, które wklejałam - ono nie działa idealnie, skoro Kuba ma na głowie ugryzienie, ale zdarzyło się pierwszy raz, więc chyba jednak większość komarów odstrasza...
Ale mozna probowac, np. co 3h i pozniej wydluzac... Tak mi sie wydaje, ale moze jestem w bledzie.