Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie
dziś już po usg, moje dzieciaki tak się kręcą,że trudno określić ich płeć, wszystko ok, jestem szczęśliwa choć moja gin zasiała nutkę niepewności w stylu, jakby coś się działo niech Pani dzwoni o każdej porze...może jestem przewrażliwiona, a może mówi tak bo to w końcu bliźniaki, ale genaralnie do przodu
zastanawiam się nad usg 3d, lub 4d, ale nie wiem kiedy powinnam je zrobić?, w którym tygodniu miałyście w/w robione?
pozdrawiam

Jak byłam w 15 tygodniu, to też maleństwo się nie mieściło całe na ekranieaha i jeszcze jedno moja kolezanka poszla na usg 4d w 27 tyg ciązy i mowila ze niestety nic jej nie wyszlo bo dzidzius za duzy... lekarz wtedy jej powiedzial ze na takie usg to najlepiej ok 24-25 tydz. ale to pewnie zalezy jak brzad sie ulozy...

Top medikal a właściwie dr. mazurka poleciła mi moja gin. więc dlatego poszłam tam a poza tym to dr mazurek pracuje na kraśnickiej a tam będe rodzić. Pytałam kiedy mam przyjść na 4D to powiedział 6-7 tyg więc na święta zrobię sobie prezentwitam,
wlaśnie sie zastanawialam nad 4d ale np w luxmedzie koszt to 200 zł i np jak zapisac sie do fajnego lekarza jak np dr. bartosiewicz to mysle ze bylo by ok.
dlaczego wybralas top medical??

Top medikal a właściwie dr. mazurka poleciła mi moja gin. więc dlatego poszłam tam a poza tym to dr mazurek pracuje na kraśnickiej a tam będe rodzić. Pytałam kiedy mam przyjść na 4D to powiedział 6-7 tyg więc na święta zrobię sobie prezent![]()