Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witajcie
dziś już po usg, moje dzieciaki tak się kręcą,że trudno określić ich płeć, wszystko ok, jestem szczęśliwa choć moja gin zasiała nutkę niepewności w stylu, jakby coś się działo niech Pani dzwoni o każdej porze...może jestem przewrażliwiona, a może mówi tak bo to w końcu bliźniaki, ale genaralnie do przodu
zastanawiam się nad usg 3d, lub 4d, ale nie wiem kiedy powinnam je zrobić?, w którym tygodniu miałyście w/w robione?
pozdrawiam

Jak byłam w 15 tygodniu, to też maleństwo się nie mieściło całe na ekranieaha i jeszcze jedno moja kolezanka poszla na usg 4d w 27 tyg ciązy i mowila ze niestety nic jej nie wyszlo bo dzidzius za duzy... lekarz wtedy jej powiedzial ze na takie usg to najlepiej ok 24-25 tydz. ale to pewnie zalezy jak brzad sie ulozy...

Top medikal a właściwie dr. mazurka poleciła mi moja gin. więc dlatego poszłam tam a poza tym to dr mazurek pracuje na kraśnickiej a tam będe rodzić. Pytałam kiedy mam przyjść na 4D to powiedział 6-7 tyg więc na święta zrobię sobie prezentwitam,
wlaśnie sie zastanawialam nad 4d ale np w luxmedzie koszt to 200 zł i np jak zapisac sie do fajnego lekarza jak np dr. bartosiewicz to mysle ze bylo by ok.
dlaczego wybralas top medical??

Top medikal a właściwie dr. mazurka poleciła mi moja gin. więc dlatego poszłam tam a poza tym to dr mazurek pracuje na kraśnickiej a tam będe rodzić. Pytałam kiedy mam przyjść na 4D to powiedział 6-7 tyg więc na święta zrobię sobie prezent![]()