Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczynki właśnie wróciłam z usg i z 80% dziewczynki zrobił się 100% CHŁOPAK!!!!!
A luxmedzie 100zł będzie mnie kosztowało.Mi jak zaczęły wypadac włosy i powiedziałam o tym ginowi to przepisał mi feminantal z DHA i mam spokójBierzecie jakieś witaminki dla kobiet w ciązy? Bo ja tylko folik, ale chyba zacznę brać jakieś inne, bo mi włosy zaczęły wychodzić
Hehehejka,
babo-WITAMY:-)
Ja dziś w nocy jakoś długo nie mogłam zasnąć, Gabrynia jakoś się wierciła:-) brzuch jakos mnie bolał:-(ale za to jak usnęłam to spałam do 9:30
Ja biorę feminatal z DHA- zaczęłam już go brać przed zajściem(wtedy jeszcze brałam ten zwykły)i dzięki temu zauważyłam że paznokcie mam twardsze i się nie rozdwajają, ufff:-)a w ogóle to strasznie wolno mi rosną włosy na nogach:-)
Mega gratulacjeCześć dziewczynki właśnie wróciłam z usg i z 80% dziewczynki zrobił się 100% CHŁOPAK!!!!!
Ja to zauważyłam juz w poprzedniej ciążya w ogóle to strasznie wolno mi rosną włosy na nogach:-)
. To chyba sprawka hormonów :-)Witam
Bierzecie jakieś witaminki dla kobiet w ciązy? Bo ja tylko folik, ale chyba zacznę brać jakieś inne, bo mi włosy zaczęły wychodzić

:-)

właśnie mi się przypomniało, że miałam sen ze swoim ginekologiem hahahahaByła taka erotyczna atmosfera, ja byłam w jego gabinecie a on jakieś sexowne teksty mówił i wogóle mało co się nie przespaliśmy ze sobą hahahahahahahaha
![]()
jakby miał mi się przyśnić mój ginek w erotycznej pozie, to nie wiem, czy bym się z wrażenia obudziła hahahah
on ma chyba z 60 lat! 
Witam
Wczoraj byłam na usg u gina i z serduszkiem dzidzi wszystko wporządku. Ale gienekolog powiedziała że bedzimey obserwować jeszcze. Także na każdej wiztycie będzie stres.
Bierzecie jakieś witaminki dla kobiet w ciązy? Bo ja tylko folik, ale chyba zacznę brać jakieś inne, bo mi włosy zaczęły wychodzić

To też nie jest tak do końca, bo zapewniam Cię, że dziewczynom, które siedzą w domu, a mają przykazane LEŻEĆ wcale nie jest fajnie. Zwłaszcza jak już na przykład maja jednego małego smyka w domu. Ja co prawda niby nie muszę leżeć plackiem, mam się tylko oszczędzać i dużo odpoczywać, ale muszę się przyznać, że jak byłam w pracy to lepij się czułam psychicznie. Przynajmniej zajmowałam czymś myśli, musiałam się skupić i odrywałam się od tego wszystkiego, co przykre, od myślenia o Mamci i w ogóle. Każda sytuacja ma swoje plusy i munusy![]()

zajmuje go to tak, jakby wybierał super samochód