Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Witam
Wczoraj byłam na usg u gina i z serduszkiem dzidzi wszystko wporządku. Ale gienekolog powiedziała że bedzimey obserwować jeszcze. Także na każdej wiztycie będzie stres.
Bierzecie jakieś witaminki dla kobiet w ciązy? Bo ja tylko folik, ale chyba zacznę brać jakieś inne, bo mi włosy zaczęły wychodzić

Cześć dziewczyny,
rzeczywiście wy tyle piszecie w ciągu dnia, że wieczorem ciężko nadgonić. Poduszkę w kształcie litery C zakupiłam na z firmy motherhood i jestem zadowolona, zobaczymy czy potem przy maluszku się sprawdzi.
Moniat84 ja też nie czuję jeszcze ruchów,czasem takie gilgotanie, to może będzie wkrótce czuć wyraźniej.
Dziś było mniej na tematy kulinarne, to ja napiszę, że na kolację zrobilam sajgonki pierwzy raz robiłam i całkiem dobre wyszły, jeszcze na jutro zostało. A teraz nie mogę się napić, już dwie herbaty, cola, teraz woda z cytryną, ciekawe ile razy zawitam do kibelka dzisiejszej nocy. Fajnie , że już weekend, dwa dni wolne hurrra!:-) Dobrej nocki życze!

Hei dziewczynki:-)
Tak sobie pomyslalam ze moze do was sie przylacze:-)Jestem na stronce "staramy sie"..tam przesiadywalam dosyc dlugo walczac z zajsciem w ciaze i po jakims czasie odpuscilam sobie bo stress jednak dawal w kosc,no i udalo nam sie po 11 miesiacach:-)
Wczoraj minal 20 tydzien..no juz polmetek przekroczylam:-)
Bedziemy mnieli dziewczynke,oj bardzo sie cieszymy,to pierwszy dzidzius.
mag007 to ty prawie jak ja? ja mam termin 13 marca,a ty?
Wlasnie czytam ze bedziesz robila makaroniki kokosowe,to ciasteczka?
Pozdrowionka

hej,hej..
właśnie wsunęłam śniadanie i czas się chyba ubierać
jadę dziś na ślub koleżanki, niestety mój M gra na innym weselichu, więc idę sama
ale postanowiłam być tylko na ślubie, bo: po pierwsze wesele w Bielawie, po drugie jestem ostatnio zmęczona i boli mnie krzyż, po trzecie mało moich znajomych będzie, więc nie będe miala z kim się bawić na wesleu, no i będę sama
na szczęście koleżanka zrozumiała
złoże życzenia, wręczę kopertę i wrócę do domku:-)
po południu mam w planie pieczenie makaroników kokosowych, mniam![]()
tak sobie czytam, że niektóre z Was siedzą w domku i nie pracują i mają tego dość ;-) kurcze, ile bym dała za taki tydzień nicnierobienia!ale nie dłużej, bo bym psychicznie w domu nie wyrobiła
także trochę Wam zazdroszczę, że możecie pospać dłużej, albo po prostu położyć się w ciągu dnia... pójść na spokojne zakupy... poczytać zaległe książki... wydepilować nogi... upiec ciasto :-)