Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)

, muszę odebrać nową świnkę morską z zoologicznego no i wieczorem bracholek robi impreze urodzinową na 25 urodziny, więc byc muszę;-)

witajcie marcóweczki
my nadal w szpitalu:--
-(
skurcze miałam już co 3 minuty i o mało porodówki nie zaliczyłam:-( ale jakoś powstrzymali
ale za to obniżyło mi się łożysko, ale niby nie jest źle
każdy dzień jest ważny więc leżymy
ale nikt nie może nas odwiedzać bo ze względu na grypę zamknęli szpital dla odwiedzających
a co tu się dzieje t szkoda gadać koleżanka z sali wczoraj rodziła w 18 tygodniu synka bo udusił się pępowiną
druga dziś ma rodzić w 23 tyg ale żywe dzieciątko bo nie ma nerek i pęcherza moczowego jakiś koszmar!!!!!!!!!!!!!!
ale my damy rade
pozdrawiam
dziś będę zaglądać bo laptop to jedyny kontakt ze światem
pa

o to przynajmniej ja bede wiedziałą jak sie zaczyna poród bez wspomagaczyCzop to oznaka zbliżającego się porodu, poród po odejściu czopa może zacząć się w ciągu kilku godzin czy dni, a nawet do 2 tygodni, tak więc może być różnie.
Mi osobiście czop nie odszedł, wody płodowe poleciały z czopem odrazu i dlatego miałam zabarwione krwią, to nic groźnego, na początku się przestraszyłam.
Siostrze odszedł czop i po 3 tygodniach nadal nic się nie działo, miała wywoływany poród, ale u niej był inny powód, synek nie chciał zchodzić w dół, ponieważ nie miał jak, był obwinięty pępowiną wokół szyi i rączki.

O jej!!!!! z samego patrzenia na czyjas sytuacje mozna dostac do glowy, wiec wspolczuje Ci ze masz takie przezycia, pewnie teraz siedzisz i sie nakrecaszwitajcie marcóweczki
my nadal w szpitalu:--
-(
skurcze miałam już co 3 minuty i o mało porodówki nie zaliczyłam:-( ale jakoś powstrzymali
ale za to obniżyło mi się łożysko, ale niby nie jest źle
każdy dzień jest ważny więc leżymy
ale nikt nie może nas odwiedzać bo ze względu na grypę zamknęli szpital dla odwiedzających
a co tu się dzieje t szkoda gadać koleżanka z sali wczoraj rodziła w 18 tygodniu synka bo udusił się pępowiną
druga dziś ma rodzić w 23 tyg ale żywe dzieciątko bo nie ma nerek i pęcherza moczowego jakiś koszmar!!!!!!!!!!!!!!
ale my damy rade
pozdrawiam
dziś będę zaglądać bo laptop to jedyny kontakt ze światem
pa