blueberry77
Podwójna Marcówka :)
nesiaa, mój na razie się śmieje do każdego 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Tak mu smakowało
Ale mieliśmy wszyscy ubaw 

Może być pszenica jeszczeNo i mojego Malca znow wysypalo :-( tym razem nie buzia a kazde zgiecie (lokic, nozki, przeguby i kazda faldka) jest czerwone:-( a w okolicy kolan i lokci ma szorstka skore i caly robi sie przesuszony i szorstki. Nie jem juz nabialy z 2 miesiace, ani pomidorow, bananow, jaj, ryb, czekolany, orzechow, cystrusow, truskawek nic z tych rzeczy. Nic nie wprowadzalam nowego do diety i nie zmienialam plynu do prania, swoje ubrania tez piore w lovelii.
Macie jakis pomysl co to moze byc? Boje sie,ze to atopowe zapalenie skory:-(
to Ty też wcześniej tu mieszkałaś? Ja mieszkam tu od 1989 roku to może się znamy choć z widzenia. Daj koniecznie mi znać jak będziesz jechać do rodziców, piszę się na wspólny spacer :-) A tak serio dziewczyny z Poznania trzeba coś zorganizować, fajnie by było.Daltego uwazajcie co wklejacie w folderze galerii.... gole bobaski nie sa wskazane... ja pamietam ze na sierpniowym watku zrobilismy zdjeciowy zamkniety, wiec nikt po za mamami z sierpnia 06 nie moze ich ogladac.dziewczyny moje dziecko przespalo dzis pierwsza polowe dnia a potem nic i po kapieli padl bardzo szybko a ja mialam chwile dla siebie i wiecie co pochodzilam troche po forach (pierwszy raz ) i trafilam na forum o pedofili na NK -to dla tych co maja tam konto, https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/ poczytajcie sobie - mnie to przerazilo, normalnie nie moglam uwierzyc. Niewiem co bym zrobila jakbym znalazla tam zdjecia Alana ;(.
Daltego uwazajcie co wklejacie w folderze galerii.... gole bobaski nie sa wskazane... ja pamietam ze na sierpniowym watku zrobilismy zdjeciowy zamkniety, wiec nikt po za mamami z sierpnia 06 nie moze ich ogladac.
mysza m czasami moze uczulac cokolwiek jesli zjemy tego w za duzej ilosci... a jakie uzywasz kremy? i w czym kapiesz Franka? moze warto zapytac sie lekarza czy nie jest to azs.