reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
teraz porównałam tętna moich maluszkow z obu ciąż Hubert miał 157 a obecny maluszek w brzuszku ma 137 zastnawiam sie od czego to zalezy..... podobno dziewczynki maja wyzsze tetno a chlopcy nizsze ale to chyba bzdura totalna u mnie przynajmniej sie nie sprawdzilo...
a jak u Was jest?
a jak u Was jest?
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Myfa wiem że musze o siebie dbać, a ciśnienie oddziedziczyłam jak to tak moge napisać po mojej ś.p. mamie:-(
*J*U*L*K*A*
Jasne że będzie dobrze, nie ma innego wyjścia - pomartwie sie jak przyjdzie na to czasbedzie dobrze ...

Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Ja też mam skaczące ciśnienie.. Strasznie mi skacze np jak idę do ginka na badania, to jest poprostu trauma dlamnie, przez to w karcie ciąży mam takie pomiary, że szok....
;-)

aga&kamil
Początkująca w BB
Witajcie Dziewczynki :-)
Cieszę się ze większość z Was się dobrze czuje i że jest wszystko ok z dzidziami :-)
Mam do Was pytanie - byłam dzisiaj u lekarza od toxo i zapisał mi Rovamycine 3 mln. Nie chciał mi zbytnio wyjaśnić czemu mi ją zapisuje
Toxo zaraziłam się w 2005 roku więc 3 lata temu - co może to oznaczać
a jeszcze jedno - czy wy też macie stan podgorączkowy ok 37,2 pod wieczór bo ja od poniedziałku mam i nie rośnie. gdzieś czytalam że to normalne a jak to u was wygląda ??
Dzieki za jakieś info
Pozdrawiam Was Mamusie przyszłe i obecne;-)
Cieszę się ze większość z Was się dobrze czuje i że jest wszystko ok z dzidziami :-)
Mam do Was pytanie - byłam dzisiaj u lekarza od toxo i zapisał mi Rovamycine 3 mln. Nie chciał mi zbytnio wyjaśnić czemu mi ją zapisuje

Toxo zaraziłam się w 2005 roku więc 3 lata temu - co może to oznaczać

a jeszcze jedno - czy wy też macie stan podgorączkowy ok 37,2 pod wieczór bo ja od poniedziałku mam i nie rośnie. gdzieś czytalam że to normalne a jak to u was wygląda ??
Dzieki za jakieś info
Pozdrawiam Was Mamusie przyszłe i obecne;-)
*J*U*L*K*A*
Ja chodze do gina na spokojnie a i tak przeważnie mam za wysokie:-( Ale cóż ważne żeby dzidzia była zdrowa
Najgorzej jest potem przy porodzie z takim cisnieniem:-(

*J*U*L*K*A*
aga ja nie mam stanu podgorączkowego. Mam toksoplazmoze, zaraziłam sie jako dziecko i nie da się tego wyleczyć w moim przypadku. Więc w sumie nic Ci nie pomoge
reklama
aga&kamil
Początkująca w BB
Julia wiem, że nie można tego wyleczyc to zostaje w nas do końca zycia - tak bynajmniej mówił mi mój lekarz - tylko ta choroba jest nieaktywna.
Tylko u mnie cos musiało sie wydarzyć skoro kazał mi zjeść 4 opakowania antybiotyku
Tylko u mnie cos musiało sie wydarzyć skoro kazał mi zjeść 4 opakowania antybiotyku