reklama

Mazurskie mamy !!!

Jesli chodzi o poczatki z malenstwem w domu czy przechodzic cale 9 miesiecy ciazy to sie nie boje-wiem jak to jest i mam juz jakies doswiadczenie ale jakos przeraza mnie porod-moze to dla tego ze mam jakis lekki uraz po pierwszym porodzie bo dlugo rodzilam itd.itd a moze musze do tego jeszcze dojrzec no ale zobaczymy w takim czy badz razie bobas jest w planach :-)

reklama
Jestem....
Ale dziewczyny oczka mi się kleją...pewnie dlatego, że prowadziłam auto już jak było ciemnawo :confused:
Agnieszka to szykujesz nam się jako kolejna staraczka :tak: Oj to ja długo kciuki będe trzymać...najpierw za jedną, potem za drugą a na końcu pewnie za siebie hehe
Tosika....a ciebie dalej nie ma....

Marta no mamy w planach bobaska ale zobaczymy jak to będzie.
No a ja miałam się zapytać Ciebie czy będziecie też działać kiedyż z drugim bejbikiem?
No tak a Tosiki nie ma już drugi dzień...może teściowa coś jej zrobiła :-D

Dokładnie może Tosika nie przeżyła wizyty teściowej heh :tak::-D
Agnieszko co do dzidzi to kiedyś zamierzamy mieć drugą...i pewnie niedługo, bo nie chciałabym mieć dużej różnicy wieku pomiędzy dziećmi... No ale narazie starania nie są bliżej określone czasowo..

No tak chyba jesteśmy same ;-)
Kinga też uciekła i nas zostawiła a szkoda bo z nami też można pogadać o staraniach Kinia wracaj tu już!!!:-)
Marta fajnie że pytasz:tak::-)
Alanek jest bardzo słaby dziś,prawie nic nie jadł przez cały dzień ale za to dużo pił,z ledwością się wypróżnił.W dzień jak nigdy spał prawie 3 godz.(zasnął na kanapie) Wieczorem też szybko nam zasnął bo śpi od około 20 naszego czasu,mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza od wczorajszej,dostał leki więc na razie jest spokojnie.
A jak Jakubek?pewnie już śpi?

No tak przecież on taki śpioszek kochany jest :-)
I nadal jesteśmy same......:tak:
Wkurzona jestem bo jakieś wstrętne choróbsko bierze też mnie i męża :wściekła/y: w gardle nas drapie i zaczynamy też kaszleć.I to przed prawie samym wyjazdem do PL.
A jaka pogoda w Pl (Iławie) jest nadal mrozy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry