reklama

Mazurskie mamy !!!

Agnieszko ty teraz nie myśl o sprzątaniu tylko sobie odpoczywaj... A jak masz ochotę to zapraszam na "zdrowotną" herbatkę z miodem i cytryną... chyba, ze wolisz z wkładką...rozgrzewającą oczywiście heheh

reklama
Agnieszko ty teraz nie myśl o sprzątaniu tylko sobie odpoczywaj... A jak masz ochotę to zapraszam na "zdrowotną" herbatkę z miodem i cytryną... chyba, ze wolisz z wkładką...rozgrzewającą oczywiście heheh
ulalala czekaj już idę do Ciebie :-) a ochotę miałabym na to z wkładką hehe:-D:-D:-D
A domek troszkę ogarnąć musiałam bo wyglądało tu jak po wojnie :-)
A się cieszę bo jednak męża będę miała w domu wcześniej bo przyjedzie o 2-dzwonił i mówił że fatalnie się czuję i chce wygrzać się w łóżeczku!Szkoda mi go!

No to już ci robię jakiegoś grzańca hehe
Właśnie Agnieszko...musicie się wykurować do 23 stycznia!!
No tylko dzisiaj tam sie porządnie w łóżku wypocić!!

No ja pocieszam się tym że do 23 zostało jeszcze kilka dni i jest czas an kuracje bo nie wyobrażam sobie w Pl w takim stanie :wściekła/y:
Ja czuję się troszkę lepiej ale nie wiem jak będzie wieczorem?!
Kinga pewnie już odebrała wyniki bo u was już chyba po 15 jest?
A Marta i trzeba się zastanowić nad karą dla Tosiki za jej nieobecność,co proponujesz? :-D

...a bym zapomniała się poradzić ....31 stycznia jedziemy na roczek do mojej bratanicy i tak się zastanawiam nad prezentem dla małej....myślałam o małym rowerku albo wózeczku dla lalek ale na rowerek to zły pomysł bo próbowałam podpytać się brata i okazało się że mała ma coś z nóżką i chodzi na rehabilitacje więc sama nie wiem ........zabawek kupować chyba nie wypada bo pewnie ma dużo......jak myślicie?

reklama
dziekuje agnieszkna:)
to czy sie uda nastepnym razem to nie wiem.. ;)
narazie ide jutro do gina i poproszę aby mi luteine przepisał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry